Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Scule de mana

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Knipex × Tip produs: Decablator ×

Scule de mână pentru electricieni

Special concepute pentru a fi utilizate în domeniul electric, sunt esențiale în instalarea, întreținerea și repararea sistemelor electrice și electronice, asigurând o manipulare sigură și eficientă a cablurilor, conductorilor și componentelor electrice.

Clestii de sertizare
Sunt proiectati pentru a sertiza capetele de mufe, conectorii si terminalele la capetele cablurilor sau conductorilor. Acesti clesti asigura o conexiune sigura si durabila intre componente, esentiala pentru functionarea corespunzatoare a sistemelor electrice.
Decablatoarele

Sunt utilizate pentru a indeparta izolatia de pe cabluri si conductori, facilitand accesul la sarmele interioare pentru conectare sau reparare. Aceste scule sunt proiectate pentru a evita deteriorarea conductorului subiacent in timpul procesului de decablare.

Surubelnitele sunt instrumente esentiale in trusa oricarui electrician. Ele sunt folosite pentru strangerea si desfacerea suruburilor si a altor  sisteme de fixare utilizate in sistemele electrice. Surubelnitele pentru electricieni sunt proiectate pentru a asigura o priza ferma si sigura pe suruburi si evitarea alunecarii.
Extractoarele de suruburi uzate sunt utilizate pentru a extrage suruburile deteriorate sau corodate din componente sau suprafete. Ele sunt esentiale in situatiile in care suruburile nu pot fi indepartate cu o surubelnita obisnuita si sunt proiectate pentru a minimiza deteriorarea pieselor inconjuratoare.
Foarfecii pentru electricieni sunt special concepute pentru a taia cabluri, sarme si alte materiale utilizate in instalatiile electrice. Ele ofera o taiere precisa si curata, asigurand o functionare sigura si eficienta a sistemelor electrice.
Patentii sunt scule cu lame ascutite utilizate pentru a curata si indeparta izolatia de pe cabluri si conductori, permitand conectarea sau repararea acestora. Ele sunt esentiale in procesul de pregatire a cablurilor pentru sertizare sau conexiune.
Clestii sfic sunt folositi pentru a indoi si a modela sarmele si conductorii in diferite forme si unghiuri in functie de necesitatile specifice ale instalatiei electrice.
Sculele de mana pentru electricieni sunt esentiale in orice proiect electric si joaca un rol crucial in asigurarea sigurantei, eficientei si fiabilitatii sistemelor electrice. Fiecare electrician trebuie sa aiba acces la o gama variata de scule pentru a putea realiza lucrarile lor cu succes si in conditii de siguranta.
Sculele de mana VDE (Verband der Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik) sunt un tip special de scule proiectate si testate conform standardelor stricte pentru siguranta electrica. Aceste scule sunt utilizate in principal de electricieni si tehnicieni care lucreaza in domeniul electric sau electronic, unde siguranta este de o importanta primordiala.
Caracteristicile cheie ale sculelor de mana VDE includ:
Izolatie Electrica: Sculele VDE sunt echipate cu izolatie electrica pentru a proteja utilizatorul impotriva socurilor electrice in timpul lucrului cu circuite sub tensiune. Izolatia este de obicei realizata din materiale dielectrice, precum plasticul sau cauciucul, care sunt testate si certificate conform standardelor VDE.
Testate si Certificate: Sculele de mana VDE sunt supuse unor teste riguroase pentru a verifica izolatia electrica si pentru a asigura ca indeplinesc standardele de siguranta specifice. Ele sunt certificate conform normelor VDE si pot purta marca de certificare VDE pentru a indica conformitatea cu aceste standarde.
Design Ergonomic: Majoritatea sculelor VDE sunt proiectate ergonomic, cu manere confortabile si antiderapante pentru a asigura o priza sigura si confortabila in timpul utilizarii indelungate.
Utilizare in Medii Periculoase: Sculele de mana VDE sunt potrivite pentru utilizare in medii periculoase, cum ar fi lucrul cu circuite sub tensiune sau in apropierea acestora, unde riscul de soc electric este ridicat.
Versatilitate: Exista o varietate de scule de mana VDE disponibile, inclusiv clesti, surubelnite, clesti de taiat, clesti de sertizare si altele, care acopera o gama larga de aplicatii in domeniul electric si electronic.
Sculele de mana VDE sunt esentiale pentru asigurarea sigurantei si protectiei electricienilor si a altor profesionisti care lucreaza cu echipamente electrice.
Utilizarea sculelor VDE adecvate in timpul lucrului cu circuite sub tensiune contribuie la reducerea riscului de accidente si asigura un mediu de lucru sigur si protejat.
Clestii de fierar betonist sunt unelte specializate utilizate in constructii pentru manipularea si modelarea barelor de otel, numite si armaturi, folosite in structurile de beton armat. Acesti clesti sunt esentiali in lucrarile de constructie si reparatii care implica armaturile de beton, precum fundatii, stalpi, grinzi, plansee si alte elemente structurale.
Clestii de fierar betonist sunt esentiali in constructii si sunt folositi de catre lucratorii calificati pentru a asigura o manipulare sigura si eficienta a armaturilor de beton, contribuind astfel la realizarea structurilor de beton armat de inalta calitate si fiabilitate.
Descoperiți acum cele mai noi unelte din oferta noastră de scule de mână. Gama noastră include chei fixe și scule pneumatice perfecte pentru orice proiect. Ai nevoie de durabilitate și eficiență? Alegeți mașinile noastre de găurit și sculele electrice. Oferim chei tubulare și o varietate de cutii pentru scule, ideal pentru organizarea atelierului tău. Descoperă ciocanele dulgher și piulițele nituibile pentru lucrări de precizie.

Echipați-vă atelierul cu cele mai noi chei cu clichet și combinată cu clichet pentru eficiență maximă. Descoperiți trusele noastre de scule izolate, perfecte pentru lucrări electrice în siguranță.

Nu ratați accesoriile pentru scule, de la capse pneumatice la diverse accesorii care vă vor transforma modul de lucru. Explorați opțiunile noastre de scule pneumatice și scule electrice, fiecare concepută pentru a vă oferi performanța optimă.

Pentru cei pasionați de grădinărit, gama noastră 'casă și grădină' oferă instrumente indispensabile, de la ciocane dulgher la piulițe nituibile.

Explorați gama noastră variată de chei fixe sau chei tubulare, perfecte pentru orice proiect DIY sau profesional.

Pentru cei care caută versatilitate, combinata cu clichet și cheile cu clichet sunt alegeri excelente. 

La noi, găsiți și scule izolate ideale pentru lucrări electrice sigure, complementate de accesoriile pentru scule necesare pentru o eficiență maximă.

Nu uitați să cautati și capsatoare pneumatice, un must-have pentru orice atelier.

De la diverse accesorii pentru scule, la instrumente specifice, totul este proiectat pentru a facilita munca în grădină.

Oferim chei de toate tipurile, seturi complete și diverse accesorii pentru orice necesitate.

Urmariti diversele accesorii pentru scule, care vă vor facilita munca și îmbunătăți rezultatele.

De la chei tubulare pentru lucrări grele până la capsatoare pneumatice pentru finisaje rapide și eficiente, totul este gândit pentru a vă oferi performanța de care aveți nevoie.

Dacă sunteti implicat în proiecte de casă și grădină, nu uitați să adăugați în arsenalul dumneavoastră chei cu clichet și chei fixe, perfecte pentru lucrul în spații restrânse.

Alegeți un set de chei combinate pentru versatilitate maximă și eficiență la orice proiect. 

Nu ratați noutățile noastre în materie de scule izolate și chei cu clichet, ideale pentru lucrările care necesită precizie și siguranță sporită.

În plus, gama noastră de capsatoare pneumatice vă va eficientiza fluxul de muncă, permițându-vă să finalizați proiectele mai rapid și mai ușor.

Echipați-vă cu accesoriile pentru scule necesare și diversele accesorii disponibile la noi, pentru a vă asigura că aveți tot ce vă trebuie pentru orice sarcină. 

Un set chei customizat pe tipul tau de lucrare este cea ce vei gasi la sancogrup.ro .

Daca folosesti masini de gaurit sau insurubat, avem disponibile accesorii premium.

Extractoarele pentru masini de gaurit sau insurubat produse in japonia sunt excelente carti de vizita.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup