Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Etichete AWB

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Etichete AWB 

- ofera o solutie esentiala si de inalta calitate pentru diverse aplicatii de expediere si logistica. Aceste etichete sunt

special concepute pentru a asigura o identificare clara si durabila a pachetelor si coletelor

, facilitand urmarirea si gestionarea expedierilor. Fabricate din materiale durabile si rezistente la uzura, etichetele AWB asigura o aderenta puternica si de lunga durata pe o varietate de suprafete, inclusiv

hartie, plastic, metal si carton.

Cu etichetele AWB, puteti crea etichete personalizate rapid si eficient pentru diverse necesitati de expediere, cum ar fi indicarea adresei destinatarului, informatiile despre expeditor si detaliile de urmarire. Procesul de imprimare termica directa elimina necesitatea cernelii sau tonerului, reducand costurile si simplificand intretinerea. Aceste etichete sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme, oferind flexibilitate si adaptabilitate pentru orice tip de proiect de expediere. Iata cateva situatii in care etichetele AWB sunt foarte utile:
 

 
  • Expedierea pachetelor - folositi etichetele pentru a indica clar adresa destinatarului si informatiile despre expeditor, asigurand o livrare precisa.
  • Urmarirea coletelor - aceste etichete sunt ideale pentru imprimarea codurilor de bare si a altor detalii de urmarire, facilitand gestionarea expedierilor.
  • Logistica si depozitare - etichetele AWB sunt esentiale pentru identificarea si organizarea eficienta a pachetelor in depozite si centre de distributie.
  • Aplicatii profesionale - folositi etichetele AWB in diverse aplicatii profesionale pentru a asigura o expediere rapida si eficienta a coletelor si pachetelor.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup