Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Clesti Rapid pentru legat via

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Clestii legat vita de vie sunt special proiectati pentru legarea ramurilor/lastarilor mari sau corzilor de vita de vie pe o sarma portanta orizontala. Clestii de legat via sunt fabricati integral din metal cromat, au atasata o magazie de mare capacitate pentru incarcare cu capse (inele) HOG si manere ergonomice, placute la atingere. Recomandate in munci de durata mare, cum sunt sezoanele de legat viata de vie (prima si a doua legare) sau primavara la legarea rugilor de zmeura sau mure. Acest lucru le face populare printre gradinarii profesionisti, cultivatori de vita de vie si producatori de vin. Foarte utili si gradinile sau plantatiile in care se cultiva zmeura sau murele.
Alegerea inelelor pentru legat
In decizia de alegere a inelelor potrivite trebuie sa tinem cont de doua aspecte:

1. grosimea (diametrul) ramurilor (tulpinilor, rugilor) care urmeaza sa fie legati. Sunt disponibile trei tipuri de inele, C50 (Ø4-14 mm), C75 (Ø6-18 mm) si C85 (Ø6-20 mm).
2. durata de viata a legarii – doar un sezon si vom alege capse din otel sau mai multe sezoane (legaturi in principal la primul rand de sarma, legaturi care se fac mai rar) si vom alege inele din aluminiu, mult mai rezistente la umezeala.
Avantajele utilizarii clestilor de legat via LIG de la Rapid
Legarea vitei de vie cu inele HOG are mai multe avantaje.
1. Pot functiona in toate conditiile climaterice. Clestii de legat vita de vie Rapid LIG150 si Rapid LIG175 au nevoie doar de o minima intretinere;
2. Lucrezi tot timpul avand o mana libera, cu care sa fixezi lastarii pe sarma;
3. Proiectarea ingenioasa a clestilor pentru legat vita de vie reduce timpul acordat acestei operatiuni;
4. Prin utilizarea solutiilor inovative pentru legat vita de vie de la Rapid se reduce numarul de lucratori pentru aceeasi suprafata de teren cultivata. Cine nu a avut vreodata provocari in a gasi forta de munca sezoniera? Care a fost cea mai trasnita solicitare a unui lucrator sezonier sa accepte sa vina la munca?
5. Otelul din care sunt fabricate capsele este moale, elastic si se extinde odata cu lastarul, fara sa-l stranguleze.
6. Poti fixa plante, arbusti (zmeura, mure), pomi fructiferi si vita de vie, cu ramuri care au diametrul de la 4 pana la 20 mm, in functie de capsa aleasa;
7. Primavara se reduce durata de “dezlegare”, doar tragi de lastar si acesta se desprinde usor din stransoarea capsei;
8. Nu este nevoie de instruire de specialitate pentru utilizarea clestilor de legat Rapid. Incarci cu capse si se apuci de lucru!
9. Simplu, usor si rapid!

Clestele de legat via Rapid  LIG175 lucreaza cu capse (inele) HOG C75 si C85, in timp ce clestele pentru legat vita de vie Rapid LIG150 foloseste capse (inele) HOG C50.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup