Clesti pentru legat sau reparat gard din plasa

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre
Majoritatea produselor Rapid, cum ar fi clestii pentru legat garduri, sunt proiectate cu cea mai mare atentie la ergonomia si designul functional. Capsele (inelele) HOG sunt disponibile intr-o serie de diferite dimensiuni si acoperiri, pentru a se potrivi oricarei situatii sau cerinte.
Gama de clesti de gard reprezinta rezultatul ascultarii cu atentie a nevoilor grupurilor tinta - in acest caz utilizatorii DIY, care apreciaza solutiile inteligente ce le simplifica activitatea. Desi tipurile de activitati sunt diferite, toti cauta caracteristici care fac munca de orice fel mai usoara si mai rapida. Rapid va dezvolta continuu si va produce solutii noi, respectand cerintele utilizatorilor.
Clestii pentru legat gard din sarma sunt alegerea ideala pentru prinderea gardurilor din plasa pe o sarma de tractiune. Prinzi cu ajutorul lor plasele pentru aplicatii agricole cunoscutele plase verzi pentru umbra, creezi custile pentru prepelite, chinchila, custi pentru pui, custi pentru iepuri. Indiferent de situatia in care va aflati, antreprenori profesionisti sau entuziati DYI, apelati la Rapid acum pentru a vedea cum puteti profita de acest nou sistem de fixarea a gardului de sarma!

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup