Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Marcare si ambalare

Afiseaza: 1-21 din 36 produse

 Filtre

Marcare si ambalare

Cu benzi de marcaj pentru terenuri sportive sau zone de siguranta in hale si depozite sunt la fel de importante precum marcajele rutiere, deoarece ele asigura siguranta si eficienta in utilizarea acestor spatii.


Exista diferite tipuri de benzi de marcaj utilizate in terenuri sportive si zone de siguranta in hale si depozite, incluzand:
  • Linii de delimitare a terenului: Acestea definesc limitele terenului si zonele de joc pentru sporturi precum baschet, tenis, volei etc.
  • Marcaje de siguranta: Acestea pot include marcaje pentru zonele de evacuare in caz de urgenta, marcaje pentru echipamente de siguranta precum stingatoarele de incendiu sau alte echipamente, sau marcaje pentru a indica rutele de acces si iesire.
Culorile utilizate la marcaje pot varia in functie de scopul specific si regulile stabilite pentru spatiul respectiv. De exemplu, in multe cazuri, culorile vibrante sau simbolurile specifice sunt utilizate pentru a indica zonele de siguranta sau pentru a atrage atentia asupra anumitor obiecte sau echipamente.

Materialele folosite pentru benzi de marcaj in terenuri sportive sau zone de siguranta trebuie sa fie durabile si rezistente la traficul intens, uzura si substante chimice, in special in medii industriale sau comerciale. De obicei, se utilizeaza vopsea speciala, banda adeziva durabila sau alte materiale similare.

Este important ca benzile de marcaj sa fie conforme cu normele si reglementarile aplicabile in domeniul sigurantei, inclusiv cele privind siguranta pe terenurile sportive si in spatiile industriale sau comerciale. Aceasta poate include reguli privind latimea si culoarea benzilor de marcaj, precum si standardele de siguranta pentru materialele utilizate.

La fel ca in cazul marcajelor rutiere pe drumuri, si cele din terenuri sportive sau zone de siguranta necesita intretinere regulata si reimprospatare pentru a ramane vizibile si eficiente. Aceasta poate include inlocuirea benzilor uzate sau deteriorate.

In cazul amenajarii sau intretinerii unor astfel de spatii, este recomandabil sa consultati specialisti in domeniu, cum ar fi proiectanti de terenuri sportive sau experti in siguranta industriala, pentru a va asigura ca aceste benzi de marcaj sunt proiectate si implementate in conformitate cu cele mai bune practici si cerintele specifice ale spatiului respectiv.

In concluzie, benzi de marcaj pentru terenuri sportive si zone de siguranta in hale si depozite sunt esentiale pentru a asigura siguranta si eficienta utilizarii acestor spatii si necesita atentie speciala in proiectare, implementare si intretinere pentru a indeplini scopurile lor.

Capsatoarele, benzile adezive si foliile cu bule sunt trei elemente esentiale in procesul de ambalare si expediere a bunurilor.
Capsatoarele sunt dispozitive utilizate pentru a fixa materialele de ambalare, cum ar fi cartonul sau alte materiale de ambalare, folosind capse metalice.

Ele sunt utilizate in special pentru a inchide cutiile si a le asigura integritatea in timpul manipularii si transportului. Capsatoarele pot fi manuale, electrice sau pneumatice si pot varia in dimensiune si capacitati in functie de necesitatile specifice ale procesului de ambalare.

Benzile adezive sunt folosite pentru a sigila cutiile si alte ambalaje. Ele sunt disponibile intr-o varietate de materiale si grade de aderenta pentru a se potrivi cu diverse tipuri de ambalaje si conditii de transport.

Benzile adezive sunt esentiale pentru a proteja continutul ambalajelor impotriva prafului, umiditatii si deteriorarii si pentru a le asigura inchiderea si siguranta in timpul manipularii si transportului.


Folii cu bule de aer sunt folosite pentru a proteja obiectele fragile in timpul transportului si manipularii. Acestea constau intr-o folie de plastic cu bule de aer incapsulate, care ofera un strat amortizant pentru a absorbi socurile si vibratiile si a proteja obiectele impotriva deteriorarii.

Folii cu bule sunt disponibile in diverse dimensiuni si grosimi pentru a se potrivi cu diverse obiecte si conditii de transport.


Utilizarea adecvata a capsatoarelor, benzilor adezive si foliilor cu bule in procesul de ambalare este esentiala pentru asigurarea integritatii si securitatii bunurilor in timpul manipularii si transportului.

Selectarea materialelor de ambalare potrivite si aplicarea corecta a acestora poate contribui la reducerea riscului de deteriorare si la asigurarea livrarii in conditii bune a produselor catre destinatari.


Pistoalele de lipit si batoanele de silicon sunt, de asemenea, componente esentiale in procesul de ambalare. Acestea sunt folosite pentru diferite scopuri si pot aduce multiple beneficii in activitatea de ambalare si sigilare a cutiilor si a altor ambalaje.

Pistoalele de lipit sunt dispozitive care incalzesc un baton de adeziv solid si il transforma intr-un lichid vascos. Aceasta substanta lipicioasa este apoi aplicata pe obiecte sau materiale care trebuie sa fie lipite impreuna, cum ar fi ambalajele sau alte articole.

Beneficii:
  • Eficienta: Pistoalele de lipit sunt rapide si usor de utilizat, permitand aplicarea rapida a adezivului pe o varietate de suprafete.
  • Siguranta: Majoritatea pistoalelor de lipit sunt proiectate pentru a fi sigure in utilizare, cu manere izolate termic care reduc riscul de arsuri.
  • Versatilitate: Exista diverse tipuri de adezivi disponibili pentru pistoalele de lipit, adaptate pentru diferite materiale si conditii de utilizare.
Siliconul topit ofera o aderenta puternica, ceea ce face ca batoanele de silicon sa fie ideale pentru sigilarea si lipirea ambalajelor.

Batoanele de silicon furnizeaza un adeziv rezistent si durabil, care poate face fata manipularii si conditiilor de transport.


Atat pistoalele de lipit, cat si batoanele de silicon sunt componente importante in procesul de ambalare si sigilare a cutiilor si a altor ambalaje.

Utilizate corect, acestea pot imbunatati eficienta si siguranta procesului de ambalare si pot asigura integritatea bunurilor pe parcursul transportului si manipularii.

 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup