Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pensete

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Pensetele sunt instrumente esentiale pentru diverse aplicatii profesionale si casnice, oferind precizie si control in manipularea obiectelor mici. Acestea sunt fabricate din materiale de inalta calitate, cum ar fi otelul inoxidabil, pentru a asigura durabilitatea si rezistenta la coroziune.

Datorita designului ergonomic, pensetele sunt usor de utilizat si ofera un confort sporit chiar si in timpul utilizarii prelungite. Fie ca sunt utilizate in laboratoare, pentru repararea dispozitivelor electronice, in activitati de mestesuguri sau pentru ingrijirea personala, pensetele asigura o performanta constanta si fiabila.

Disponibile in diverse forme si dimensiuni, pensetele ofera flexibilitate si versatilitate, permitandu-va sa alegeti instrumentul potrivit pentru nevoile specifice ale fiecarui proiect. Acestea sunt ideale pentru prinderea, tinerea si manipularea precisa a componentelor delicate sau fragile.

Fiecare penseta este supusa unor teste riguroase pentru a garanta performanta optima si durabilitatea in diverse medii de utilizare. Investiti in pensete de inalta calitate pentru a obtine rezultate profesionale si pentru a va bucura de un instrument de incredere si durabil.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup