Capsatoare Taker Rapid

Afiseaza: 1-21 din 38 produse

 Filtre

Capsatoarele tacker

 care pot fi actionate manual, electric sau pneumatic. Sunt scule de mana care te ajuta sa fixezi diverse materiale pe lemn, plastic sau zidarie.Capsatoarele tacker manuale, cu capse sau cuie, sunt utilizate pentru o gama larga de proiecte, cum ar fi fixarea foliei de protectie, montarea invelitorilor pentru acoperisuri, lucrari de tapiterie sau tamplarie, fixarea cablurilor de joasa tensiune, montajul mochetelor si multe altele.

Daca esti pasionat de bricolaj sau mici reparatii acasa, capsatorul tacker manual este una dintre cele mai cunoscute unelte pe care o vei folosi.

Iubitorii de bricolaj acasa sau in gradina, care doresc sa faca singuri aceste lucrari au nevoie de un capsator tacker manual de o calitate decenta.

Capsatoarele tacker sunt unelte incredibile spre deosebire de capsatoarele de birou normale, care nu se limiteaza doar la capacitatea de a prinde hartia.

Capsele dintr-un pistol cu capse pot fi fixate in multe tipuri de suprafete, in functie de modul prin care sunt actionate sau rezistenta materialului. 

Capsatoarele tacker au forme si dimensiuni diferite, dar cu toate acestea, sunt foarte usor de utilizat, intretinut si decente ca pret.

 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup