Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Imprimante conectare PC | smartfone | tableta

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre
De ce sa aleg o imprimanta cu transfer termic Label Manager Dymo cu conectare la PC

Caracteristicile constructive ale unei masini de etichetat DYMO le includ in categoria echipamentelor foarte performante si utile in desfasurarea activitatii de zi cu zi. Atunci cand conectezi imprimanta la PC posibilitatile devin nelimitate! Foloseste imaginatia! Fii creativ!
Gama larga de consumabile (dimensiuni si culori de etichete), capacitatea de a previzualiza eticheta inainte de printare (pentru a putea corecta eventuale greseli de editare), capacitatea de a memora etichete, tastele rapide fac din aceste imprimante scule foarte utile, chiar indispensabile, in desfasurarea activitatii zilnice.
Interfata grafica intuitiva, rezolutia de imprimare si software-ul aparatelor de etichetat DYMO ajuta la crearea de etichete cu viteza mare de printare. 

Etichetele printate cu o masina de etichete Dymo asigura un flux coerent in timpul manipularii marfurilor. Piata de aparate de etichetat DYMO este in crestere, pentru a combate frauda si furtul si pentru a oferi protectia si integritatea marcilor sau autenticitatea lor. Acestea pot include si etichete RFID sau etichete inteligente, etichete holografice care descurajeaza falsificarea produselor.

Aparat etichetat DYMO – instrument de etichetare profesional

Masina de etichetat Dymo Label Manager are design modern, afisaj grafic generos care permite vizualizarea etichetelor inainte de printare. Tastatura si tastele de acces rapid il fac foarte usor de utilizat. Conectarea la PC prin cablu USB sau Wireless creste numarul optiunilor disponibile atunci cand machetezi noi tipuri de etichete. 
Imprimarea termica directa il face foarte economic, fara sa mai ai grija cartuselor sau a tonerelor.
Alimentarea cu acumulatori Li-ion evita costurile suplimentare cu achizitionarea de baterii.

Imprimata termica DYMO - performata si fiabilitate in orice domeniu de activitate

Toate modelele de imprimante termice DYMO sunt proiectate pentru a rezolva o gama foarte larga de nevoi de etichetare: numere de inventar, cod de bare, semnalizari, atentionari, identificare, ecusoane personal, fiind utile acasa, in birouri dar si in fabrici, depozite, clinici si laboratoare medicale. In industria ospitalitatii pot fi utilizate pentru etichetarea probelor alimentare. Marcati prizele si intrerupatoarele cu tensiunea la care sunt alimentate si evitati amenzile celor de la protectia muncii.
Fa-ti singur etichete borcane sau etichete pentru sculele din magazia ta.

Contactati un reprezentat de vanzari si veti primi gratuit consultatie de specialitate pentru alegerea modelului de aparat de etichetare potrivit nevoilor voastre!
 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup