Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Etichete Tuburi termocontractibile

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Etichete tuburi termocontractibile 

- ofera o solutie esentiala si de inalta calitate pentru diverse aplicatii de etichetare si protectie in medii industriale, comerciale si casnice. Aceste etichete sunt 

special concepute pentru a se micsora si a se adapta perfect pe suprafetele tuburilor si cablurilor atunci cand sunt expuse la caldura

, asigurand o identificare clara si durabila. Fabricate din materiale termocontractibile de inalta calitate, aceste etichete sunt rezistente la uzura, umiditate, temperaturi extreme si expunere la substante chimice. 

Cu etichetele pentru tuburi termocontractibile, puteti crea etichete personalizate rapid si eficient pentru diverse necesitati, cum ar fi identificarea cablurilor electrice, etichetarea firelor de retea si protectia cablurilor impotriva abraziunii.

Procesul de imprimare clara si durabila asigura vizibilitatea si lizibilitatea informatiilor in orice conditii. Aceste etichete sunt disponibile intr-o varietate de culori si dimensiuni, oferind flexibilitate si adaptabilitate pentru orice tip de proiect de etichetare si protectie.

Iata cateva situatii in care etichetele pentru tuburi termocontractibile sunt foarte utile:

 
  • Identificarea cablurilor electrice - folositi etichetele pentru a marca si proteja cablurile electrice in instalatiile industriale si comerciale, asigurand o identificare rapida si clara.
  • Etichetarea firelor de retea - aceste etichete sunt ideale pentru etichetarea si protejarea firelor de retea, oferind o etichetare durabila si rezistenta la uzura.
  • Protectia cablurilor - etichetele termocontractibile sunt esentiale pentru protectia cablurilor impotriva abraziunii si a factorilor de mediu, facilitand gestionarea si intretinerea acestora.
  • Aplicatii casnice - folositi etichetele pentru a organiza si proteja cablurile si firele din casa, asigurand o gestionare eficienta a acestora.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup