Etichete bijuterii Aimo Phomemo Dymo

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre
Etichetele autoadezive termice sunt utilizate in foarte multe aplicatii. Prin intermediul etichetelor autocolante direct termice in rola se pot marca toate tipurile de produse. Comparand etichetele termice in rola cu etichetele in format A4, etichetele in rola sunt de doua ori mai ieftine. In plus, nu este nevoie de tonere sau cartuse costisitoare. 

Cu ajutorul acestor etichete termice se pot eticheta bijuterii, articole de optica medicala, aticole de pescuit, instrumente de scris si multe altele.

Pentru imprimarea etichetelor termice, nu este necesar niciun tip de ribon. Pentru tiparirea unor astfel de etichete va recomandam imprimante termice AYMO M20 PRO, M110 sau AYMO M200.

Avantaje in a utiliza etichete termice:
 
  •     In comparatie cu etichetele in coala A4 aceste etichete termice sunt mai ieftine;
  •     Printarea directa! Fara toner, cartuse sau riboane! 
  •     Sunt ambalate in role continue, ce permite imprimarea cu usurinta a unei singure etichete sau sute de etichete, fara blocaje ale colilor cu etichete, fara probleme cu macheta si fara materiale irosite inutil! 
  •     Elegante si curate, etichetele termice in rola reprezinta o solutie viabila pentru orice afacere!

Atentie!

Etichetele termice sunt fabricate din hartie termosensibila si nu pot fi folositie in medii in care exista umiditate si/sau caldura. Nu trebuie sa fie expuse la lumina deoarce exista posibilitatea de a se innegri si a se pierde informatiile tiparite. Pot rezista aproximativ 1 an la temperatura camerei.

Pentru etichetari la exterior utilizati etichete originale Dymo ID1 din poliester!  

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup