Suflante cu aer cald industriale si accesorii

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Suflante cu aer cald 

(Pistoale cu aer cald, feonuri cu are cald)


Suflantele cu aer cald sunt unelte versatile care sunt la fel de bune pentru rezolvarea practica a problemelor, dar si pentru constructii sau decoratiuni.

Poti sa le utilizezi pentru a indeparta vopseaua, a dezgheta conductele, a remodela diferite materiale si pentru fixarea tuburilor termocontractibile.

Rapid ofera o varietate de pistoale cu aer cald si duze interschimbabile pentru diverse aplicatii.

Ghidul tau despre suflante cu aer cald si accesoriile acestora

Care sunt unele dintre lucrurile pe care ar trebui sa le ai in vedere inainte de a cumpara o suflanta cu aer cald?

O suflanta cu aer cald este o scula electica versatila care poate ajuta la o mare varietate de sarcini in care este necesara o sursa directa de caldura intensa.

Capacitatea lor de a topi, decoji, contracta, indoi sau chiar lipi impreuna materiale este convenabila in multe circumstante diferite si sarcini diverse.

Ce face o suflanta cu aer cald?

Prin emiterea unui jet de aer extrem de fierbinte, o suflanta cu aer cald poate fi utilizata pentru a contracta, topi sau lipi diferite tipuri de materiale.

Principalul avantaj al utilizarii unei suflante cu aer cald este faptul ca un curent de aer cald poate fi focalizat pe o zona foarte specifica si ca acesta poate atinge temperaturi foarte ridicate.

Suflantele cu aer cald pot fi completate cu duze pentru aplicatii specifice. Vezi aici principalele tipuri de duze utilizate

Ce trebuie sa sti inainte de a cumpara o suflanta cu aer cald?

Simplu, tipul de lucrare defineste alegerea suflantei cu aer cald. Inainte de a o cumpara, gandeste-te cu atentie la aplicatiile la care o vei folosi.

Daca lucrarea sau materialul necesita o temperatura precisa, atunci ai nevoie de o suflanta cu aer cald, cu posibilitati bune de reglare a temperaturii.

Setarile multiple de temperatura vor oferi temperaturi mai precise, ceea ce te va ajuta sa ai un rezultat mai bun, cu risc redus de deteriorare a materialului.

Suflantele cu aer cald au mai multe trepte de putere, afisate in watt. Deci, care este diferenta dintre o putere mare si o putere mai mica?

Nivelul ridicat de putere iti permite sa lucrezi mai repede, deoarece puterea are impact asupra combinatiei de flux de aer ridicat si temperatura ridicata, astfel incat sa poti lucra mai eficient pe zone mai mari.

O suflanta cu putere mica poate atinge aceeasi temperatura, dar are un debit de aer mai mic, ceea ce inseamna ca dureaza mai mult pentru a finaliza acelasi proiect.

Care sunt aplicatiile unei suflante cu aer cald?

Suflantele cu aer cald sunt potrivite pentru o mare diversitate de aplicatii: indepartarea vopselelor, decongelarea, modelarea si micsorarea conductelor de plastic, degriparea suruburilor intepenite, desfacerea si repararea caroseriei autovehiculelor.

O suflanta cu aer cald este de asemenea excelenta pentru uscarea sau indepartarea vopselei, reparatii electronice mici, reparatii la materiale din vinil sau piele, fixarea etichetelor tip tub termocontractibil, topirea cerii, demontarea placilor din ceramice (gresie sau faianta), montarea autocolantelor sau aprinderea gratarului.

suflanta cu aer cald rapid

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 15:00

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup