Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Capsator cleste Rapid K1 pentru Textile si capse 43

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Capsator cleste Rapid K1 pentru textile si capse 43 - ofera o solutie esentiala si de inalta calitate pentru diverse aplicatii de fixare si sigilare in industria textila. Acest capsator este special conceput pentru a oferi o performanta excelenta si durabilitate, fiind ideal pentru utilizare intensa in ateliere de croitorie, fabrici de textile si alte medii de lucru similare. Fabricat din materiale rezistente si durabile, capsatorul Rapid K1 asigura o fixare puternica si sigura a materialelor textile, protejand si mentinand integritatea acestora.

Cu capsatorul cleste Rapid K1 pentru textile si capsele 43, puteti efectua rapid si eficient diverse lucrari de fixare, asigurand integritatea si securitatea materialelor textile. Designul ergonomic al capsatorului ofera confort si usurinta in utilizare, reducand oboseala utilizatorului in timpul utilizarii prelungite. Capsele 43 sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu capsatorul Rapid K1, oferind o fixare precisa si durabila. Aceste capse sunt disponibile in diverse dimensiuni, oferind flexibilitate si adaptabilitate pentru orice tip de proiect textil.

Iata cateva situatii in care capsatorul Rapid K1 pentru textile si capsele 43 sunt foarte utile:
 
  • Fixarea materialelor textile - folositi capsatorul pentru a fixa materialele textile in diverse proiecte de croitorie si tapiserie.
  • Sigilarea ambalajelor textile - acest capsator este ideal pentru sigilarea ambalajelor textile, protejand continutul acestora in timpul transportului si depozitarii.
  • Utilizare in ateliere - capsatorul Rapid K1 este esential pentru utilizarea zilnica in atelierele de croitorie si fabricile de textile, oferind performanta si durabilitate de incredere.
  • Proiecte DIY - folositi capsatorul si capsele in diverse proiecte de bricolaj textil, asigurand o fixare rapida si eficienta a materialelor.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup