Clesti sertizare

Afiseaza: 5 produse

 Filtre
Clestii de sertizare sunt scule de mana care te ajuta sa pui conector la capetele cablurilor in functie de nevoie. „Sertizarea” este o metodă de asamblare pentru conectarea permanentă a unuia sau mai multor conectori cu un contact.

Un conductor dezizolat este introdus in zona de sertizare a contactului si este strans printr-un proces de presare definit. Astfel rezultă o asamblare permanenta nedemontabila si sigura.

Urmatoarele grupe principale definesc diferitele tipuri de imbinari cu un spectru larg de dimensiuni si sectiuni ale conductorilor: contacte stantate, contacte laminate, contacte rasucite, papuci brazati sertizati, papuci tubulari si presati, conectori, papuci sertizati izolati, papuci de cablu bara, papuci de cablu cu inel izolati si neizolati, papuci de cablu tip furca izolati si neizolati, papuci mama izolati si neizolati, si conectori coaxiali (CATV).

Cu un cleste de sertizare ENGINEER cu bacuri interschimbabile poti realiza cele mai multe sertizari. Produsele sunt concepute si fabricate in Japonia.

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0752.645.008 office@sancogrup.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

partener sanco grup
incredere sanco grup