Capsatoare pneumatice

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Capsatoarele pneumatice 

reprezinta cea mai puternica optiune! Sunt potrivite pentru aplicatii profesionale de constructii sau lucrari specifice, cum ar fi montarea panourilor din lemn sau a decoratiunilor, pentru a simplifica fixarea in gospodarie sau efectuarea lucrarilor de tapiterie.

Capsatoarele pneumatice sunt usoare, dar trebuie conectate la un compresor, ceea ce limiteaza mobilitatea acestora. Cu toate acestea, compresorul dezvolta o putere aproape nelimitata, ceea ce ofera rapiditate in lucru si precizie ridicata.

Puterea mare permite, de asemenea, lucrul cu capse mai lungi. S-ar putea spune ca aceste modele sunt destinate mai mult utilizatorilor profesionisti. Cu toate acestea, greutatea scazuta, performantele ridicate si fiabilitatea le fac populare si printre exigentii proprietari de case.

Fii profesionist! Ai incredere in specialisti!
Noua gama de capsatoare electrice (cu fir sau cu acumulatori) si pneumatice este proiectata tinand cont de toate cunostintele de specialitate ale profesionistilor in domeniu. Tot ce este necesar pentru a raspunde cerintelor unui profesionist.
 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 15:00

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup