Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Capsator cleste manual Rapid K1 Classic si capse 24

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Capsator cleste manual Rapid K1 Classic si capse 24/6 - ofera o solutie esentiala si de inalta calitate pentru diverse aplicatii de ambalare, sigilare si birou. Acest capsator este special conceput pentru a oferi o performanta excelenta si durabilitate, fiind ideal pentru utilizare in medii de lucru variate, de la birouri la ateliere de ambalare. Fabricat din materiale rezistente si durabile, capsatorul Rapid K1 Classic asigura o fixare puternica si sigura a documentelor, pachetelor si altor materiale.

Cu capsatorul cleste manual Rapid K1 Classic si capsele 24/6, puteti efectua rapid si eficient diverse lucrari de capsare, asigurand integritatea si securitatea materialelor. Designul ergonomic al capsatorului ofera confort si usurinta in utilizare, reducand oboseala utilizatorului in timpul utilizarii prelungite. Capsele 24/6 sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu capsatorul Rapid K1 Classic, oferind o fixare precisa si durabila. Aceste capse sunt disponibile in diverse dimensiuni, oferind flexibilitate si adaptabilitate pentru orice tip de proiect.

Iata cateva situatii in care capsatorul Rapid K1 Classic si capsele 24/6 sunt foarte utile:
 
  • Capsarea documentelor - folositi capsatorul pentru a fixa documente si rapoarte, asigurand o organizare eficienta si sigura.
  • Ambalare si sigilare - acest capsator este ideal pentru fixarea si sigilarea pachetelor mici si medii, protejand continutul acestora.
  • Utilizare in birou - capsatorul Rapid K1 Classic este esential pentru utilizarea zilnica in birou, oferind performanta si durabilitate de incredere.
  • Proiecte de bricolaj - folositi capsatorul si capsele in diverse proiecte de bricolaj, asigurand o fixare rapida si eficienta a materialelor.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup