Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Etichete M1011 Metalice Embosabile

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Etichetele metalice embosabile M1011 sunt concepute pentru a oferi o solutie durabila si de inalta calitate pentru diverse aplicatii industriale si profesionale. Aceste etichete sunt fabricate din otel inoxidabil sau aluminiu, asigurand o rezistenta superioara la coroziune, uzura si temperaturi extreme. Procesul de embosare permite crearea de etichete cu caractere in relief, care sunt usor de citit si rezistente la conditii dificile de mediu.

Cu un design robust, etichetele M1011 sunt ideale pentru identificarea echipamentelor, conductelor, cablurilor si altor componente critice in medii industriale. Aceste etichete pot fi embosate folosind unelte speciale de embosare, care imprima caracterele direct pe suprafata metalului, asigurand o durabilitate si vizibilitate pe termen lung. Etichetele embosate sunt rezistente la substante chimice, intemperii si manipulare mecanica, mentinandu-si integritatea si lizibilitatea chiar si in cele mai dure conditii.

Disponibile in diverse dimensiuni si grosimi, etichetele metalice M1011 ofera flexibilitate si versatilitate, permitandu-va sa alegeti solutia potrivita pentru nevoile specifice ale fiecarui proiect. Fiecare eticheta este supusa unor teste riguroase pentru a garanta performanta optima si durabilitatea in diverse medii de utilizare.

Fiecare eticheta este testata riguros pentru a garanta performanta optima si durabilitatea in diferite medii de utilizare. Investiti in etichete metalice embosabile M1011 pentru a obtine o solutie completa si de incredere pentru toate nevoile dumneavoastra de identificare industriala.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup