Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Ocheti Rapid

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Ocheți Rapid - oferă o soluție esențială și de înaltă calitate pentru diverse aplicații de fixare și finisare. Acești ocheți sunt ideali pentru instalarea rapidă și eficientă în diverse materiale, asigurând o prindere fermă și durabilă. Fabricate din materiale de înaltă calitate, ocheții Rapid sunt rezistenți la coroziune și uzură, fiind potriviți pentru utilizare în medii dificile și expuse la intemperii. Aceștia sunt esențiali pentru proiecte de publicitate, evenimente, confecționarea corturilor și aplicații profesionale.

Cu ocheții Rapid, puteți fixa rapid și eficient diverse materiale, cum ar fi vinilul, pânza și alte materiale compozite. Designul lor asigură o fixare sigură și durabilă, prevenind deteriorarea materialelor. Ocheții sunt disponibili în diferite dimensiuni și modele, oferind flexibilitate și versatilitate pentru orice tip de proiect.

Iată câteva situații în care ocheții Rapid sunt foarte utili:

  • Proiecte de publicitate - folosiți ocheții pentru a fixa bannere publicitare, asigurând o prindere sigură și durabilă.
  • Evenimente - ocheții sunt ideali pentru crearea și finisarea bannerelor pentru evenimente, asigurând o fixare fermă și de încredere.
  • Construcția de corturi - ocheții sunt esențiali pentru fixarea materialelor la corturi, asigurând o prindere rezistentă și durabilă.
  • Aplicații profesionale - folosiți ocheții în diverse aplicații profesionale pentru a asigura o fixare rapidă și eficientă a materialelor.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup