Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Nituri cu cap mare Rapid

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Niturile Rapid

cu cap mare au cap cu o flansa mare din aluminiu si tija din otel robust.Capul nitului este confectionat din aluminiu pentru o rezistenta superioara la coroziune si o fixare excelenta.

Partea mai larga a capului nitului asigura o stabilitate si rezistenta sporita a legaturii.

Niturile Rapid cu cap mare sunt ideale pentru fixarea materialelor moi: fixarea permanenta a pielii, cauciucului si plasticului pe materiale mai dure.

Niturile din aluminiu au o greutate mica dar sunt mai putin durabile in comparative cu cele din otel sau otel inoxidabil.

Combinatia dintre capul din aluminiu si tija din otel ofera avantajele ambelor materiale.

Aplicatii

Niturile cu cap mare sunt ideale pentru instalatiile de aer conditionat (HVAC) si echipamentele de refrigerare.

Sunt utilizate de instalatorii sistemelor de racire sau ventilare, care executa lucrari pentru realizarea de noi instalatii sau completari, modificari, intretinere si reparatii la cele deja existente.

Cand lucrati ca antreprenor pentru servicii HVAC, succesul sau esecul activitatii pe care o faceti este adesea si in functie de materialele pe care le utilizati.

Acestea includ chiar si materiale mici si aparent mai putin semnificative, cum ar fi suruburile si niturile.

Asigurati-va ca puteti oferi cele mai bune rezultate posibile pentru lucrarile dvs. atunci cand alegeti niturile cu cap mare, folosite in industria HVAC (echipamente de racire sau conditionare a aerului).

Niturile cu cap mare sunt un tip de nituri care prezinta o flansa mai larga pe capul nitului in comparatie cu niturile conventionale.

Cand sunt instalate corespunzator, acestea asigura puterea de fixare suplimentara necesara pentru fixarea elementelor din tabla sau a altor materiale pe o rama usoara.

Drept urmare, niturile cu cap mare (cap cu flansa) sunt folosite frecvent pentru instalarea traseelor sistemelor de racire sau ventilatie, protectiilor din aluminium, pentru prelucrarea lemnului si constructia locuintelor.

O flansa mai larga inseamna ca este acoperita o suprafata mai mare, ceea ce reduce numarul de nituri necesare pentru instalarea unei bucati mari de tabla sau a unui alt dispozitiv.

Acest lucru nu numai ca economiseste timp si bani, dar ofera si un aspect unic pentru anumite tipuri de proiecte.

O flansa mai mare va fi, de asemenea, mai putin sensibila la efectele vibratiilor in timp, ceea ce o face o alegere ideala pentru fabricarea caroseriilor camioanelor si a remorcilor.

Niturile Rapid cu cap mare sunt disponibile in mai multe dimensiuni si tipuri.

Aveti nevoie de sfaturi sau asistenta in alegerea celui mai bun dispozitiv de fixare pentru un proiect viitor? Echipa noastra de vanzari este la doar un apel telephonic distanta!
Nituri cu cap mare RapidNituri cu cap mare Rapid

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup