Capsatoare pentru legat sau reparat gard din plasa

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Utilizand un cleste de garduri Rapid timpul de lucru este de 2 ori mai rapid decat traditionalul “pregateste sarma taiata care trebuie rasucita cu un cleste, din 50 in 50 cm”. Multe dintre ele se vor pierde si este o operatiune de lunga durata.
Imaginati-va ca lucrati cu un cleste Rapid, in care ati incarcat sirul de capse (inele) HOG corespunzatoate, cu o mana apropiati plasa de sarma de firul de tractiune iar cu cealalta apasati manerele clestelui pentru a prinde capsa. Atat de sigur, simplu si rapid!
Aceasta alegere se bazeaza pe indeplinirea celor 2 considerente:
Grosimea sarmei care va face priderea efectiva.
Daca pentru activitatea in care se foloseste clestele este necesar un cleste pentru gard cu magazie sau nu - aceasta alegere te ajuta sa economisesti timp.
Usor, simplu si rapid de incarcat.
PROTECTIE
Inchiderea capselor (inelelor) se face fara niciun risc de ranire, in comparatie cu sarma rasucita cu un alt cleste. Rezulta o legare buna si in siguranta pentru utilizator.
Clestii pentru legat gardul sunt ideali pentru atasarea gardurilor din plasa pe o sarma de tractiune. Atasati o bucata de plasa (atunci cand reparati un gard) sau o intreaga plasa din sarma subtire pentru aplicatii agricole, cum ar fi “maternitati” animale gestante, custi pasari sau iepuri, saivane pentru oi. Construiti garduri medii si grele pentru imprejmuirea institutiilor rezidentiale, profesionale, publice si sportive.
Alegerea clestii de gard si a capselor (inelelor) HOG

Aceasta decizie se bazeaza in mare masura pe doi factori:
1. Grosimea materialelor fixate;
2. Daca natura postului necesita un instrument cu magazie atasata pentru capse - o caracteristica care va economisi timp.
Alegeti capsele (inelel) HOG in functie de grosimea materialelor fixate.
Disponibile doua tipuri de capse (inele) HOG: VR16 Ø2-8 mm si VR22 Ø5-11 mm.
Clestele de legat Rapid FP222 functioneaza cu capse (inele) HOG VR22, in timp ce FP216 utilizeaza inele HOG  VR16. Ambele modele au magazii incorporate de capse (inele), facandu-le ideale pentru lucrul la proiecte mai mari. Cel de-al treilea model, Rapid FP20, functioneaza cu ambele tipuri de capse (inele) HOG, dar nu are magazie integrate pentru capse, fiind mai util pentru proiectele mici.

Capse (Inele) HOG colorate
Pentru a va permite sa obtineti rezultate mai bune, gama de consumabile include capse (inele) HOG in diferite culori. In acest fel, capsele se vor “asorta ” perfect cu gardurile.


 


 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup