Aparate de etichetat industriale

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Daca ai nevoie de un aparat de etichetat care sa indeplineasca toate standardele de etichetare, aparatele de etichetat industriale Dymo de la Sancogrup sunt solutia. Beneficiati de o biblioteca vasta de termeni si simbolurii specifice industriei, semne de punctuatie, simboluri valutare si fractii. Unele aparate de etichetat industriale pot stoca peste 1000 de etichete. Oricine le poate folosi pentru a tipari etichete in industrie. Alege aparate de etichetat industriale Dymo de la Sancogrup!
In multe dintre cazuri, etichetarea lucrarii nici nu este luata in calcul la conceperea ofertei catre beneficiari. Am avut multe situatii cand prestatorul trebuia sa predea lucrarea catre beneficiar si aceasta nu era etichetata. Se intarzie receptia. Intarzie si plata lucrarii.
Tu ai fost vreodata intr-o astfel de situatie? Acum este mai usor ca oricand sa oferi lucrarilor tale un aspect elegant, profesionist si durabil.
Cu un aparat de etichetat Dymo industrial iti rezolvi toate problemele de etichetare din teren. Vei beneficia de fiabilitatea, versatilitatea si comoditatea unei imprimante termice industriale.
Unde poti folosi aparate de etichetare Dymo industriale, impreuna cu etichete adezive industriale?
O imprimanta de etichete industriala de la Dymo te ajuta la inscriptionare marcare cabluri si fire in telecomunicatii, transfer date, electricitate (zona de curenti medii si slabi, cablari structurate, tablouri de automatizari), intretinere – reparatii – operatiuni, securitatea muncii, constructii, administrare si operare sisteme si instalatii, sisteme audio-video, alte activitati unde sunt necesare instalari rapide de echipamente sau inventariere si in organizarea depozitelor cu coduri de bare. Poti eticheta recipiente sub presiune sau incalzite pana la o anumita termperatura.
Utilizand echipamente profesionale de la Dymo editarea etichetelor autoadezive devine usoara. Iti poti face singur etichete pentru fire, cabluri, patch panel, blocuri terminale, componente modulare, etichete stegulet si etichetele verticale sau cu lungime fixa, coduri de bare.
Gata cu cutiute si pungulite cu litere si cifre. Nu mai pierzi timp sa le cauti, sa le montezi pe cabluri, scapi de teama ca se termina vreunul dintre caractere! 
Castigi timp si bani! Mai mult timp, mai multe lucrari!
Va asiguram suport tehnic gratuit pentru solutii complete etichetare cu imprimante transfer termic.
(Tehnologia de tip transfer termic – banda de etichetare nu se supraincalzeste, nu emite solventi, substante chimice etc. iar calitatea etichetelor nu are de suferit).

Banda etichete este disponibila intr-o variata gama de materiale: nylon flexibil (pentru suprafete curbe), poliester permanent (pentru suprafete plane sau exterioare), vinil (pentru suprafete rugoasesi/sau curbe) si tuburi termocontractante (pentru cabluri si fire – identificare si protectie!).
Imprimanta etichete Dymo Rhino are cutter manual. Masina de etichetare XTL are cutter automat.
Producatorul a prevazut masina etichetare industriala cu manson de cauciuc (o protejeaza atunci cand o scapi accidental din mana) si display luminat.
Masina de etichetat Dymo are butoane rapide pentru functiile de salvare si revocare, cu ajutorul carora economisesti timp la editarea etichetelor. Tastele rapide permit selectarea automata a variantelor de etichete pentru cabluri, fire, patch panel-uri, scriere pe verticala sau lungimi fixe.
Aparatele industriale Dymo Rhino si Dymo XTL NU folosesc tonere, cartuse sau alte riboane. Doar caseta cu banda etichete (Dymo Rhino industrial sau Dymo XTL), care includ si ribonul.
Utilizand masini automate industriale Dymo vei putea sa economisesti TIMP si BANI! Reprezinta VARIANTA OPTIMA pentru cei ce necesita etichete cu CALITATE AVANSATA!

 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 15:00

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup