Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Scule unelte lucru la inaltime

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0752.645.003

Sculele si uneltele pentru lucru la inaltime sunt esentiale pentru orice proiect care implica accesul in zone greu accesibile sau la inaltimi considerabile. Acestea includ o gama larga de echipamente specializate, precum hamuri de siguranta, centuri de lucru, cordoane de ancorare, scari telescopice si platforme de lucru, toate proiectate pentru a asigura siguranta si eficienta muncitorilor.

Hamurile de siguranta si centurile de lucru sunt concepute pentru a oferi protectie maxima impotriva caderilor, fiind echipate cu elemente de prindere si ajustare ergonomice pentru un confort sporit. Cordonurile de ancorare, disponibile in diverse lungimi si configuratii, permit fixarea sigura a muncitorilor la structuri solide, prevenind accidentele.

Scarile telescopice si platformele de lucru sunt fabricate din materiale durabile si usoare, cum ar fi aluminiul, pentru a facilita transportul si instalarea rapida. Acestea ofera stabilitate si acces sigur la inaltime, fiind ideale pentru lucrari de constructii, intretinere, reparatii si alte activitati care necesita deplasare verticala.

Prin utilizarea sculelor si uneltelor specializate pentru lucru la inaltime, muncitorii pot indeplini sarcinile in siguranta si eficienta, reducand riscurile asociate lucrului la inaltime si asigurand un mediu de lucru mai sigur si mai productiv.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup