Pistoale de batut cuie in rola si banda

Afiseaza: 2 produse

 Filtre

Pistoale batut cuiePistoalele pentru batut cuie sunt unelte eficiente pentru lucrarile majore de constructie, mai ales la construirea caselor din lemn (structura din lemn sau acoperisul).

Pot fi utilizate si pentru a prinde panouri interioare din lemn, rame pentru usi, mobilier si in alte lucrari de tamplarie. O alta utilizare importanta a acestor unelte este confectionarea europaletilor.

Rapid ofera o selectie de pistoale puternice pentru batut cuie atat pentru uz profesional, cat si pentru hobby sau mici reparatii in gospodarii si o gama larga de cuie si pini.

Ghidul dvs. pentru alegerea unui pistol pentru batut cuie

Alegerea unui pistol de batut cuie se face in functie de tipul lucrarii la care va fi folosit.

Aceste lucrari pot varia de la constructia unei case din lemn (constructia structurii din lemn sau a acoperisului) pana la aplicarea finisajelor sau alte lucrari interioare.

Pistoalele pentru batut cuie se diferentiaza intre ele prin modul de actionare: pneumatice, pneumatice de inalta presiune, electrice, cu acumulator si cu gaz.

La ce ar trebui sa va ganditi inainte de a cumpara un pistol de batut cuie? Atunci cand intentionati sa cumparati un pistol pentru batut cuie, trebuie sa aveti in vedere trei lucruri:

1. Care este proiectul sau sarcina pe care trebuie sa o finalizati?
2. Ce fel de cuie sau pini aveti nevoie pentru a realiza proiectul?
3. Ce tipuri de pistoale de batut cuie sunt disponibile pentru consumabilele stabilite la pasul 2?

Pistoalele de batut cuie sunt adesea folosite pe santiere, dar pot fi si scule utile in activitati de bricolaj sau intretinerea si reparatiile curente in gospodariile proprii.

Punctul de plecare pentru identificarea tipului de pistol de batut cuie de care ai nevoie este sa iei in considerare la ce fel de sarcini urmeaza sa fie utilizat si ce tip de cuie sunt necesare pentru proiectele tale.

Dupa ce ai stabilit acest lucru, poti incepe sa analizezi diferitele tipuri de pistoale de batut disponibile - poate ai nevoie de un pistol cu acumulator care sa ofere mai multa mobilitate sau un model pneumatic cu mai multa putere?

Alti factori de luat in considerare includ greutatea si ergonomia pistolului. Acestia definesc cat timp poti lucra, precum si ce efecte poate avea asupra confortului fizic.

Care este diferenta dintre un pistol de batut cuie obisnuit, un pistol utilizat pentru montarea cadrelor de usi si cele pentru montarea acoperisurilor? 

Cand construiesti o casa noua, constructia este impartita in doua etape: prima fixare si a doua fixare.

Prima fixare acopera procesele intreprinse in timpul constructiei pana la aplicarea suprafetelor interne - de obicei tencuiala au placari cu rigips.

In aceasta faza, pistoalele de batut cuie pentru montarea cadrelor, ramelor de usi si a acoperisului sunt utilizate datorita capacitatii lor de a utiliza cuie mai mari care pot rezista la sarcini mai grele si de a fixa membranele de acoperis, inainte de a monta tigla.

A doua fixare include toate lucrarile dupa tencuirea sau placarea unei case care are structura terminata.

Corpurile electrice sunt fixate si conectate la cabluri, chiuvetele si cazile sunt legate la conductele sanitare iar usile sunt montate in cadrele lor.

Pistoalele de batut cuie sunt utilizate pentru a doua fixare, deoarece sunt perfecte pentru a lucra cu pini mai mici sau cuie inelate cu cap mic, ambele cu un impact vizual mai mic (mai discrete, deoarece au capetele mai mici sau nu au deloc)
 

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0752.645.008 office@sancogrup.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

partener sanco grup
incredere sanco grup