Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Imprimante termice LabelWriter

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Latime maxima etichete: 106 mm ×

Imprimante Termice LabelWriter


Ce este un sistem de etichetare Dymo LabelWriter?

Imprimanta de etichete Dymo LabelWriter este mai mult decat un aparat de etichetat. Dupa achizitie iti recomand sa faci un update de soft in functie de sistemele de operare folosite. Nu are importanta daca inca folosesti Windows XP sau ai Mac OS. Hartia termica a etichetelor Dymo este de calitate superioara, ceea ce inseamna ca imprimanta termica Dymo LabelWriter va printa cele mai curate si lizibile etichete termice.

Consumabile pentru imprimante termice Dymo

Un aparat etichetat Dymo LabelWriter este un sistem de etichetare care foloseste role de hartie. Etichetele termice autoadezive sunt fixate pe o rola suport din hartie si majorittatea au formate prestabilite. Aceasta imprimanta de etichete te ajuta sa printezi coduri de bare de buna calitate ce pot fi citite cu un scaner cod de bare. Consumabilul folosit este livrat sub forma unor role cu etichete pretaiate. Principiul de printare este direct termic, nu foloseste ribbon ca la transfer termic sau cartuse imprimanta ca multifunctionale laser sau alte imprimante inkjet. Aceste imprimante coduri de bare sunt limitate in ceea ce priveste latimea de eticheta. Pentru formate mari de etichete iti recomandam Dymo LabelWriter 4XL, care foloseste etichete autoadezive mai late, pentru curierat. 

Cum alegi imprimanta

In functie de nevoile tale de etichetare poti alege din gama LabelWriter imprimante termice etichete ce utilizeaza diferite formate de etichete autocolante din hartie alba. Cu ajutorul Dymo LabelWriter Twin Turbo poti printa doua formate diferite de etichete LabelWriter (LW) si LabelManager (D1). 
Daca ai ajuns la noi inseamna ca ai nevoie de etichete termice, de un sistem pentru cod de bare sau chiar etichete pentru Dymo LW450 sau intreaga gama de aparate de etichetat Dymo Label Writer. In cazul in care ai nevoie de etichete din plastic, te sfatuim sa iti indrepti atentia catre un aparat etichetat Dymo sau etichete Dymo LabelWriter Durable.

Etichete cu cod de bare

Folosirea codurilor de bare pe benzi de etichete sau etichete autoadezive din hartie alba, in functie de ce sistem de etichetare alegi, este o practica uzuala intalnita in multe industrii, datorita capacitatii de stocare uriase de date pe etichete autocolante. Fie ca vei opta pentru printare cu transfer termic sau o imprimanta termica Dymo LabelWriter cu siguranta vei avea nevoie si de un scaner cod de bare care completeaza sistemul de inventariere impreuna cu aceste imprimante termice etichete. Cand interfateaza cu o baza de date, codurile de bare pot sa reduca si sa actualizeze informatiile pentru un flux de lucru mai eficient. In cazul in care doresti coduri de bare foarte mari, lizibile, poti opta pentru o masina de etichete Dymo LabelWriter 4XL. Este cea mai mare imprimanta de etichete termica din gama. Utilizarea unei imprimante pentru coduri de bare ajuta la reducerea erorii umane. Daca sunt necesare doua tipuri de etichete, Dymo Label Writer Twin Turbo este o solutie perfecta. Gestionarea bunurilor este mult mai usoara atunci cand folosesti etichete labelwriter sau Durable Dymo LW450.

Efect benefic in timpul auditurilor sau inventarelor in cazul utilizarii unei imprimante pentru coduri de bare. De asemenea cresterea productivitatii poate fi pusa pe seama achizitiei lui Dymo LabelWriter 450 Turbo sau a oricarui alt model disponibil in gama Dymo Label Writer.
 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup