Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Etichete Poliester suprafete plane Aimo Compatibile Dymo

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Etichetele din poliester pentru suprafete plane Aimo compatibile Dymo 

- ofera o solutie esentiala si de inalta calitate pentru diverse aplicatii de etichetare in medii industriale, comerciale si casnice. Aceste etichete sunt 

special concepute pentru a functiona perfect cu imprimantele Dymo

, asigurand o imprimare clara si durabila a textelor si graficelor. Fabricate din poliester rezistent la uzura si conditii extreme de mediu, etichetele Aimo asigura o aderenta puternica si de lunga durata pe o varietate de suprafete plane, inclusiv 

metal, plastic, sticla si lemn. 

Cu etichetele din poliester pentru suprafete plane Aimo compatibile Dymo, puteti crea etichete personalizate rapid si eficient pentru diverse necesitati, cum ar fi identificarea echipamentelor, organizarea depozitelor, etichetarea produselor si multe altele. Procesul de imprimare clara si durabila asigura vizibilitatea si lizibilitatea informatiilor in orice conditii. Aceste etichete sunt disponibile intr-o varietate de culori si dimensiuni, oferind flexibilitate si adaptabilitate pentru orice tip de proiect de etichetare.

Iata cateva situatii in care etichetele din poliester pentru suprafete plane Aimo compatibile Dymo sunt foarte utile:

 
  • Identificarea echipamentelor - folositi etichetele pentru a eticheta echipamentele industriale, asigurand o identificare durabila si rezistenta la uzura.
  • Organizarea depozitelor - aceste etichete sunt ideale pentru marcarea si organizarea inventarului in depozite si ateliere, asigurand o identificare rapida si clara a articolelor.
  • Etichetarea produselor - etichetele Aimo sunt esentiale pentru etichetarea produselor in medii comerciale, oferind informatii clare si precise despre produs.
  • Aplicatii casnice - folositi etichetele pentru diverse proiecte casnice, cum ar fi etichetarea borcanelor, cutiilor de depozitare si a altor articole de uz casnic.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup