Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Capse Rapid 36 DP

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Capse DP (Divergent Point) - Linie speciala de capse proiectata cu Divergent Point pentru a oferi rezistenta maxima intre doua parti fixate intre ele.

Piciorusele capselor sunt ascutite in asa fel incat atunci cand intra in materialul suport, acestea diverg in doua directii diferite asigurand o fixare foarte rezistenta.
 

Rapid ofera o linie completa de capsatoare pentru cabluri si 

capse rapid 36 

, pentru fixare cabluri de joasa tensiune, cu aplicatii in toate industriile, inclusiv constructii industriale, rezidentiale sau hale de productie. 

Nu va limitati domeniile de utilizare alegand un sistem de fixare gresit.

Capsele Rapid 28 si Rapid 36 au fost concepute pentru a nu strange sau strivi firele si cablurile de transmisie date cu mare viteza, pastrandu-le proprietatile.

Acest obiectiv anti-strivire este realizat prin interactiunea mai multor componente ale capsatorului si alegerea corecta a inaltimii capsei semirotunde pentru cabluri.

Fixarea cablurilor cu capse semirotunde implica respectarea catorva reguli:

  • Nu utilizati capse metalice pentru fixarea cablurilor cu tensiune mai mare de 50V;
  • Intindeti bine cablurile de joasa tensiune inainte de a le fixa;
  • Nu fixati cablurile sau firele pe marginea colturilor exterioare. Exista pericolul sa fie rupte accidental. Este recomandata fixarea cablurilor pe colturile interioare, care pot proteja mai bine cablul;
  • Nu fixati mai multe cabluri cu aceeasi capsa. Exista situatii cand puteti fixa maxim 2 cabluri sau fire cu o singura capsa. Niciodata nu fixati 3 fire cu aceeasi capsa;
  • Alegeti cu grija inaltimea capsei, pentru ca atunci cand fixati firul aceasta sa nu distruga izolatia firul sau fibra optica. Nu uitati sa reglati corespunzator tensiunea capsatorului in functie de materialul in care urmeaza sa fixati capsa;
  • Evitati sa indoiti cablul imediat la iesirea acestuia dintr-o cutie, dispozitiv etc. Cablurile nu trebuie indoite pe o raza mai mica de cinci ori diametrul cablului.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup