Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Etichete LabelManager

Afiseaza: 1-21 din 86 produse

 Filtre

Selectia ta:

Functioneaza cu: DYMO LabelManager 500TS ×

Etichete LabelManager 

- ofera o solutie esentiala si de inalta calitate pentru diverse aplicatii de etichetare in medii de birou, comerciale si industriale. Aceste etichete sunt 

special concepute pentru a functiona perfect cu imprimantele LabelManager

, asigurand o imprimare clara si durabila a textelor si graficelor. Fabricate din materiale durabile, etichetele LabelManager sunt rezistente la uzura, oferind o aderenta puternica si de lunga durata pe o varietate de suprafete, inclusiv 

hartie, plastic, metal si sticla. 

Cu etichetele LabelManager, puteti crea etichete personalizate rapid si eficient pentru diverse necesitati, cum ar fi organizarea dosarelor, etichetarea produselor, identificarea echipamentelor si multe altele. Procesul de imprimare termica directa elimina necesitatea cernelii sau tonerului, reducand costurile si simplificand intretinerea. Aceste etichete sunt disponibile intr-o varietate de culori si dimensiuni, oferind flexibilitate si adaptabilitate pentru orice tip de proiect de etichetare.

Iata cateva situatii in care etichetele LabelManager sunt foarte utile:

 
  • Organizarea documentelor - folositi etichetele pentru a eticheta dosarele si bibliorafturile, asigurand o organizare eficienta si usor de accesat.
  • Etichetarea produselor - aceste etichete sunt ideale pentru etichetarea produselor in medii comerciale, asigurand informatii clare si precise despre produs.
  • Identificarea echipamentelor - etichetele LabelManager sunt esentiale pentru identificarea echipamentelor si uneltelor, oferind o etichetare durabila si vizibila.
  • Aplicatii profesionale - folositi etichetele LabelManager in diverse aplicatii profesionale pentru a asigura o etichetare rapida si eficienta a materialelor si echipamentelor necesare.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup