Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Batoane silicon piele

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Selectia ta:

Domeniu de utilizare: Profesional ×
Batoane de silicon pentru piele - ofera o solutie esentiala si de inalta calitate pentru diverse aplicatii de artizanat si reparatii. Aceste batoane de silicon sunt ideale pentru lipirea rapida si eficienta a pielii naturale si sintetice, asigurand o prindere ferma si durabila. Batoanele de silicon pentru piele sunt compatibile cu o gama larga de pistoale de lipit, ajutand la economisirea timpului si asigurand o performanta optima. Acestea sunt esentiale pentru proiecte de artizanat, design vestimentar si reparatii ale articolelor din piele.

Cu batoanele de silicon pentru piele, puteti fixa rapid si eficient materialele pentru diverse proiecte, fie ca este vorba de lucrari de artizanat, reparatii de articole din piele sau proiecte de design. Fabricate din materiale de inalta calitate, aceste batoane de silicon sunt durabile si asigura o aderenta puternica si de lunga durata. Batoanele de silicon pentru piele sunt disponibile in diferite dimensiuni si tipuri, oferind flexibilitate si versatilitate pentru orice tip de activitate.

Iata cateva situatii in care batoanele de silicon pentru piele sunt foarte utile:

Proiecte de artizanat - folositi batoanele de silicon pentru a fixa si decora articolele din piele in proiectele de artizanat.
Reparatii de articole din piele - batoanele de silicon sunt perfecte pentru diverse reparatii ale articolelor din piele, cum ar fi lipirea marginilor sau aplicarea peticelor.
Design vestimentar - batoanele de silicon sunt esentiale pentru proiectele de design vestimentar, asigurand o prindere ferma si estetica a materialelor din piele.
Crearea de accesorii - folositi batoanele de silicon pentru a crea si fixa accesorii din piele, cum ar fi curele, brose si alte ornamente.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup