Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.
Dragi clienți, în perioada sărbătorilor Pascale programul nostru este următorul:
• Marți 30 aprilie ultima zi de livrări
• 1 mai – 6 mai liber
• Marți 7 mai prima zi de livrări
Sărbători cu Pace și Lumină!

Imprimante etichete Letratag

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Mici, elegante si super portabile, imprimantele LetraTag sunt masini de etichete ideale pentru casa ta. Tiparesc pe o varietate de etichete colorate, plus ca adauga caracteristici populare precum mai multe stiluri de fonturi, subliniind, indraznet, dimensiunea textului si multe altele. Afisajul grafic va permite sa vedeti efectele fontului pe ecran, astfel incat sa stiti exact ce tipariti de fiecare data. Eliminati munca pe ghicite utilizand aparate etichetare din gama Letratag.

1.    Cum sa faci ordine in camara cu Dymo Letratag

 

 

Ai pus vreodata etichete borcane? Ti s-a intamplat sa vrei dulceata de visine (pentru clatite – preferatele mele) si sa nimeresti borcanul cu dulceata de cirese? Ai vrut ketchup picant si l-ai desfacut pe cel dulce, pentru copii? Ce faci acum cu 2 borcane desfacute?

Etichete borcane conserve pentru iarna
Inainte de venirea iernii, toate gospodinele isi doresc sa pregateasca borcane cu muraturi cat mai diverse si apoi sa le puna in camara. Daca vrei sa iti aranjezi borcanele cu muraturi astfel incat sa gasesti intotdeauna exact ce cauti, trebuie sa le etichetezi. Aplici etichete pe fiecare borcan cu continutul acestuia si apoi asezi borcanele pe categorii.

Etichete borcane condimente si ceaiuri
Ai multe tipuri de condimente, dar de fiecare data cand ai nevoie de un anumit tip de condiment, iti este greu sa faci diferenta intre ele? Pune fiecare tip de condiment intr-un borcan transparent si aplica etichete pe fiecare borcan cu numele condimentului. Esti la dieta si trebuie sa iti faci ceaiuri diferite? Cum le recunosti usor pe toate? Folosesti Dymo Letratag si etichete din plastic sau hartie.
Etichetele Letratag din plastic raman pe recipiente chiar si dupa ce au fost depozitate in congelator, incalzite in cuptorul cu microunde si au fost spalate de mai multe ori in masina de spalat vase! Dymo face etichete din plastic albe sau colorate care foarte rezistente in timp. Le pui pe recipientele pentru alimente si le poti spala in masina de spalat vase, fara sa va faceti griji ca acestea se vor dezlipi, disparea sau scoroji.
Foloseste un aparat de etichetare pentru mai multe proiecte de organizare acasa sau la birou. Poti pune etichete pe mai multe lucruri decat ai putea crede.
Sunt disponibile mai multe tipuri de benzi (plastic, hartie, metalizata, Iron-On – pentru aplicat cu fierul de calcat) intr-o gama mare de culori: alb, rosu, galben, albastru, verde chiar si transparent.

2.    Ordonarea cablurilor si a alimentatoarelor, etichetarea prizelor

Ai patit vreodata sa scoti din priza stecherul gresit si sa inchizi televizorul in timp ce urmareai meciul preferat sau mai rau, sa inchizi calculatorul colegului de birou care nu avea salvat documentul in care lucra? Scapi usor de aceste probleme daca etichetezi cablurile si alimentatoarele aparatelor pe care le folosesti. Cu etichete Letratag de la Dymo sa rezolvi RAPID aceste situatii!

“Conform art. 39 (9.f) din Legea Securitatii si Sanatatii in Munca (legea 319/2006), constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei nerespectarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca privind prevenirea accidentelor prin electrocutare la executarea, exploatarea, intretinerea si repararea instalatiilor si a echipamentelor electrice, precum si pentru prevenirea efectelor electricitatii statice si ale descarcarilor atmosferice.”

Noile reglementari PRAM ne obliga sa avem etichetate prizele cu etichete pe care sa specificam valoarea tensiunii de lucru. Tensiunea de alimentare a prizelor este de maxim 230V (asa este specificat in  contractul de furnizare a energiei electrice). Poti merge la un market specializat sa iti cumperi etichete gata tiparite sau poti sa ti le faci singur. Te ajuta Dymo Letratag si etichetele albe, transparente sau colorate, in functie de culoarea fatetelor prizelor, intrerupatoarelor!

3.    Etichete rezistente in masina de spalat vase sau cuptorul cu microunde

Etichete Letratag din plastic – raman pe recipiente chiar si dupa ce au fost depozitate in congelator sau incalzite in cuptorul cu microunde. 
Rezista  la mai multe spalari in masina de spalat vase!

4.    Etichete pentru hainele copiilor




 
Ai pus vreodata etichete pe haine? De cate ori i-ai gasit pe cei mici certandu-se de la hainute, in fata dulapului? S-a intamplat sa vina de la gradinita sau de la scoala cu alta haina, a unui coleg? Le-au uitat vreodata la scoala? Cum le-ai recuperat?
Acum e simplu sa te asiguri ca hainele copiilor sau rucsacii lor ajung dupa amiaza acasa si nu intr-o alta casa. Doar printezi o eticheta Letratag Iron-On cu un aparat de etichetare Letratag, o dezlipesti si apoi o ‘calci’ cu fierul de calcat pe imbracaminte, costume de baie, prosoape, echipament sportiv sau orice alt tip de imbracaminte.
Banda Letratag Iron-On este imprimata prin transfer termic de aparatul de etichetare Letratag. 
Nu ai nevoie de cartuse cu cerneala, tonere sau benzi cu tus care reprezinta principala sursa de murdarie. Banda vine in caseta cu tot cu ribon. Atat scrisul cat si adezivul etichetei rezista la mai multe spalari.

Pentru a realiza o etichetare rezistenta pe textile iti propunem sa respecti urmatorii pasi:
  •     seteaza fierul de calcat pe modul uscat (fara abur!), la o temperatura intre 130 – 170 de grade;
  •     printeaza o eticheta pentru hainele copiilor;
  •     dezlipeste ribonul de pe eticheta – vei vedea textul tiparit;
  •     pozitioneaza eticheta pe hainele copiilor, acolo unde doresti sa ramana; isi sugerez sa o aplici langa eticheta producatorului, pentru ca ei chiar stiu unde trebuie sa-si puna etichetele sau pe etichetele aditionale cu descrieri ale materialului din care sunt facute tesaturile;
  •     pune fierul peste eticheta si preseaza timp de 10-15 secunde, fara a misca fierul de calcat;
  •     lasa eticheta sa se raceasca pret de cateva secunde, dupa care repeta operatiunea de alte doua ori;
  •     dupa racire verifica daca eticheta s-a lipit complet.
  •     Tocmai ai pus prima eticheta pe hainele copiilor! Felicitari!
  •     Bonus – pentru materiale mai sensibile la temperaturi ridicate foloseste o bucata subtire de material de bumbac pe care o aplici peste eticheta, abia apoi preseaza cu fierul de calcat.

5.    Organizeaza frigiderul si congelatorul!

De cate ori ai gasit in combina frigorifica pungi de carne fara etichete si te-ai intrebat ce fel de carne este sau de cand se afla acolo? Organizeaza frigiderul si congelatorul cu un aparat de etichetat uz casnic de la Dymo!

Ai grija de sanatatea ta si a familiei tale!

Majoritatea dintre noi nu obisnuim sa dam prea multa importanta felului in care depozitam alimentele in combina frigorifica. Lipsa de timp ne facem sa aruncam totul la intamplare fara sa tinem cont de o anumita ordine, iar acest obicei ne ofera de multe ori surprize neplacute.
Pentru a evita dezordinea din racitor si pentru a preveni o eventuala imbolnavire survenita in urma consumului de alimente expirate, ia-ti un aparat de etichetat de uz casnic.
Este usor de utilizat iar etichetele scrise cu acest aparat te pot feri de multe neplaceri!
Iti propunem cateva solutii despre cum se organizeaza frigiderul:
  •     Sorteaza alimentele pe categorii: mancare gatita, legume si fructe, recipientele cu lichide, mezeluri si branzeturi, etc;
  •     Aranjeaza alimentele astfel:
  •     in rafturile de sus pune mancarea gatita, lichidele si alimentele gata de consum (mezeluri,branzeturi,etc);
  •     in rafturile de jos aseaza alimentele care urmeaza a fi gatite avand grija sa separi carnea cruda de restul alimentelor (foloseste un recipient de plastic pentru depozitare);
  •     pune in congelator, in sertare separate,  carnea si legumele crude care urmeaza a fi gatite mai tarziu;
  •     Este de preferat sa etichetezi fiecare raft din frigorifer pentru a tine ordonat si a nu amesteca alimentele dar mai ales pentru a-ti aminti tot timpul sa respecti organizarea.

Etichetele de la Dymo rezista foarte bine la temperaturi scazute. Iti sugeram ca etichetele pentru pungile care urmeaza sa ajunga in congelator sa le pui cu tot cu protectia adezivului. Castigi timp si nu este nevoie sa le lipesti de punga. Mai bine le pui in punga, in asa fel incat sa le poti citi atunci cand cauti ceva in cutia congelatorului.

Vrei ciorbita de purcel? Vei sti exact care este punga cu coaste afumate! Pofta buna!
 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup