Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Etichete Brother

Afiseaza: 1-21 din 31 produse

 Filtre

Selectia ta:

Functioneaza cu: Brother P-Touch PT-P750W ×

Etichete Brother 

- ofera cea mai mare varietate de etichete, concepute pentru a satisface diverse aplicatii profesionale si casnice. Aceste etichete sunt ideale pentru etichetarea dosarelor, cutiilor, rafturilor si echipamentelor media, ajutand la organizarea oricarui spatiu pentru o eficienta crescuta. Aparatele si imprimantele Brother sunt concepute pentru a economisi timp si bani! 

Cea mai cunoscuta gama de imprimante este P-touch.

Cel mai folosit consumabil si cel mai cunoscut este TZ231e. Cele mai vandute consumabile la noi sunt cele compatibile TZ231 si DK22205. 

Cu etichetele Brother, puteti crea etichete personalizate folosind diferite fonturi, stiluri, pictograme, logo-uri, coduri de bare si multe altele.

Fabricate din poliester rezistent la umiditate si actiunea razelor UV, aceste etichete sunt durabile si mentin lizibilitatea in timp. Etichetele sunt disponibile in marimi si culori diferite, ideale pentru orice activitate de etichetare din birou.

Iata cateva situatii in care etichetarea este foarte utila:

 
  • Coduri de bare - folositi coduri de bare pentru sistemele de inventar automatizate si pentru sistemele POS. Simplificati scanarea manuala pentru a reduce erorile si pentru a creste productivitatea;
  • Stocuri/inventariere - etichetele ajuta lucratorii sa identifice usor locatia bunurilor si sa reduca rupturile de stoc;
  • Etichetare generala de birou - etichetati dosarele si bibliorafturile pentru a avea o evidenta usoara si eficienta.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup