Imprimante

Afiseaza: 1-21 din 89 produse

 Filtre

Gasesti in aceasta categorie o gama larga de

etichete

versatile si aparate de etichetat pentru orice nevoi de etichetare.

 
Etichete Dymo din vinyl 

, poliester, nylon,

etichete din plastic

, etichete de hartie, etichete embosabile, benzi embosabile din aluminiu, benzi etichetare otel. Alege produsele de calitate de la Sancogrup.
 


Aici gasiti sisteme de etichetare cu ajutorul carora puteti sa etichetati cabluri la nivel de etichetare industrial. Marcarea cablurilor trebuie realizata de cele mai multe ori cu etichete rezistente care poat avea diferite forme.

Fie ca vorbim de fibra optica, sisteme de supraveghere video ,de fixare cabluri sau alte echipamente active, avem nevoie de benzi adezive rezistente la apa, diverse dimensiuni, forme si marimi.

La sancogrup gasesti gama completa de etichetare si imprimante. Gasesti inclusiv tub termocontractant in functie de diametrul cablului. In funtie de sistemul de prindere sau de ce suport etichete ai aici gasesti solutii de etichetare.

Sistemul de marcare este diferit de niste  aparate de masura. Exista multe sisteme de marcare a cablurilor de fibra optica sau a anumitor patch corduri in piata de la mici imprimante etichete cu care puteti sa etichetati cabluri si fire pana la tuburi termocontractabile asa cum am scris mai sus.

Cablurile si firele pot fi etichetate foarte frumos cu un Dymo XTL. Dymo XTL, pune la dispozitie o varietate larga de etichete pentru cabluri. Marcarea etichetelor de face de regula prin transfer termic mai ales pentru firele si cablurile ce vor intra in canal cablu.

Sanco Grup pune la dispozitie de asemenea sisteme si solutii de prindere şi fixare, etichetare de prize si conectori si chiar un sistem de embosare de tip coliere cu eticheta. A devenit necesara si in Romania etichetarea sculelor si uneltelor cu eticheta si etichete chiar si din otel inoxidabil.

Sistemele nostre de etichetat Dymo pot fi complementare sau inlocuitoare pentru sistemele de tile transparente.

Consumabilele sunt sub forma unor benzi adezive sau tub termocontractant similare cu etichete Brother gasite deseori sub denumirea de benzi etichete.

De obicei produsele Dymo label le gasiti la noi cu cod DY. Avem pe stoc aproape trate codurile de benzi etichete Dymo inclusiv cele de Label Writer. Acestea le mai gasiti si cu denumirea LabelWriter LW.

Din 2016 am adus cantare electronice care merg aexcelent conectate la un Twin Turbo. Scannerele pentru carti de vizita au iesit din gama. Daca doriti sa contactati vreodata customer service ul sa intrebati de dymo labels.

Ei fac foarte bine diferenta dintre imprimante termice si gama de etichetare Dymo Label Manager. Bineinteles ca daca doriti sa folositi produsul de tip address labels nu veti alege un LabelManager 500TS.

Pana nu demult, aceste produse le gaseati in cataloagele vechi cu denumirea de Label Maker la categoria instrumente de scris. Atunci exista vechil Rhino Pro, uneori alaturi de masini de numarat bani.

Daca o sa ne intrebati de bubble wrap cu siguranta vom recomanda un marcator de etichetat labelmanager. Produsul de tip shipping boxes se foloseste cu alt aparat diferit de LabelManager PnP. 

Avem clienti de tip business services care au ales altceva decat aparatul de etichetat industrial, un Dymo Label Writer pentru barcode labels. In limita terms of use, Dymo LabelManager 420p il avem la special offers.

Cele mai bune rezultate le aveti atunci cand cautati Dymo LabelWriter cod DY. Aceste folosesc inclusiv wide format. Un aparat etichetare ca Label Manager sau cum era denumit pe vremuri Label Makers avea alt principiu de printare nefolosind  thermal label.

Acele Label Printers sau mai bines pus Label Printer foloseau consumabile Dymo D1 la noi le gasiti cand tastati Dymo cod DY sau Dymo Rhino, Dymo LabelManager.

Bineinteles ca un sistem de etichetare dymo labelmanager este mai slabut decat un sistem de etichetare dymo rhino. Daca vrei sa vezi mai multe produse de etichetat dymo labe, contact us. :)

 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 15:00

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup