Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Decablatoare

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Material: Elastomer ×
Decablatoarele sunt instrumente esentiale pentru profesionisti si amatori, concepute pentru a oferi o solutie de dezizolare precisa si de inalta calitate pentru cabluri de diferite tipuri si dimensiuni. Aceste unelte sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi otelul inoxidabil tratat termic, asigurand o rezistenta si longevitate superioara.

Cu un design ergonomic, decablatoarele sunt usor de manevrat si ofera un confort sporit chiar si in timpul utilizarii prelungite. Acestea sunt ideale pentru dezizolarea cablurilor fara a deteriora firele interne, permitand o munca eficienta si curata. Decablatoarele sunt echipate cu mecanisme reglabile care se adapteaza la diferite grosimi ale cablurilor, oferind flexibilitate si versatilitate in utilizare.

Disponibile in diverse forme si dimensiuni, aceste unelte permit alegerea instrumentului potrivit pentru nevoile specifice ale fiecarui proiect. Fiecare decablator este supus unor teste riguroase pentru a garanta performanta optima si durabilitatea in diverse medii de utilizare.

Fiecare decablator este testat riguros pentru a garanta performanta optima si durabilitatea in diferite medii de utilizare. Investiti in decablatoare de inalta calitate pentru a obtine rezultate profesionale si pentru a va bucura de un instrument de incredere si durabil.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup