Pistoale de lipit Industriale Rapid

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Tehnologia lipirii, cu

pistoale de lipit

si batoane de lipit industriale, este utilizata in multe ramuri industriale si fabrici.



Aceasta poate oferi o lipire rapida, foarte puternica, cu o cantitate mare de lipici industrial, puternic adeziv, in fazele de lipire ale componentelor dintr-un asamblu sau circuit.

Exista mai multe tipuri de aplicatii industriale:

Industria ambalajelor
La ambalaje, adezivul nu trebuie sa fie foarte puternic, deoarece la un moment dat ambalajul trebuie desfacut, dar suficient de puternic pentru a putea pastra in perfecte conditii de siguranta si umiditate, orice produs care este ambalat (mai ales la produsele alimentare). 

Echipamentele care sunt utilizate pentru aceasta sarcina, sunt proiectate special pentru lipirea foliilor si cutiilor din plastic, sigilarea pungilor sau ambalajelor din carton.

Lipirea tesaturilor
Pistolul de lipit la cald impreuna cu batonul de adeviz specializat, sunt potrivite pentru lipirea tesaturile care nu sunt cusute (in cazul confectionarii diferitelor prelate).

Fibrele folosite la tesaturile pentru prelate sunt foarte rezistente (realizate la cald si presate) si sunt dificil de cusut.

Utilizand batonul cu adeziv dintr-o rasina speciala si pot rezolva aceste tipuri de sarcini.

Cele mai populare fibre utilizate la confectionarea materialelor foarte rezistente sunt din bumbac, lana, poliester, vinil acetat sau vinil acrilic.
 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup