RAPID Nituri cu cap larg Rapid diametru 4.8mm x 20mm, aluminiu, burghiu metal HSS inclus, 25 buc/set 5000667

36,59 Lei 25,98 Lei

Nituri

cu cap larg Rapid diametru 4.8mm x 20mm au capul nitului prevazut cu o flansa/saiba mare din aluminiu si tija din otel robust. Capul nitului este confectionat din aluminiu pentru o rezistenta superioara la coroziune si o fixare excelenta. Partea mai larga a capului nitului asigura o stabilitate si rezistenta sporita a legaturii.

Niturile Rapid 

cu cap mare sunt ideale pentru fixarea materialelor moi: fixarea permanenta a pielii, cauciucului si plasticului pe materiale mai dure. Pachetul contine 25 

nituri cu cap larg 

si un burghiu de metal HSS.
nituri cu cap larg

 

 

 

Cod Producator: 5000667

Stoc epuizat

Durata de livrare: Intreaba agentul

Cod Produs: IS5000667 Ai nevoie de ajutor? 0752.645.003 / 0752.645.008
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Nituri cu cap larg Rapid diametru 4.8mm x 20mm sunt fabricate din aluminium, au o greutate mica dar sunt mai putin durabile in comparatie cu cele din otel sau otel inoxidabil. Combinatia dintre capul din aluminiu si tija din otel ofera avantajele ambelor materiale.

Niturile cu cap mare sunt ideale pentru instalatiile de aer conditionat (HVAC) si echipamentele de refrigerare. Sunt utilizate de instalatorii sistemelor de racire sau ventilatie, care executa lucrari pentru realizarea de noi instalatii sau completari, modificari, intretinere si reparatii la cele deja existente.

Cand lucrati ca antreprenor pentru servicii HVAC, succesul sau esecul activitatii pe care o derulati este adesea si in functie de materialele pe care le utilizati. Acestea includ chiar si materiale mici si aparent mai putin semnificative, cum ar fi suruburile si niturile.

Asigurati-va ca puteti oferi cele mai bune rezultate posibile pentru lucrarile dvs. atunci cand alegeti niturile cu cap mare, folosite in industria HVAC (echipamente de racire sau conditionare a aerului).

Niturile cu cap mare sunt un tip de nituri care prezinta o flansa mai larga pe capul nitului in comparatie cu niturile conventionale. Cand sunt instalate corespunzator, acestea asigura puterea de fixare suplimentara necesara pentru fixarea elementelor din tabla sau a altor materiale pe o rama usoara.

Drept urmare, niturile cu cap mare (cap cu flansa) sunt folosite frecvent pentru instalarea traseelor sistemelor de racire sau ventilatie, protectiilor din aluminium, pentru prelucrarea lemnului si constructia locuintelor.

O flansa mai larga inseamna ca este acoperita o suprafata mai mare, ceea ce reduce numarul de nituri necesare pentru instalarea unei bucati mari de tabla sau a unui alt dispozitiv. Acest lucru nu numai ca economiseste timp si bani, dar ofera si un aspect unic pentru anumite tipuri de proiecte.

O flansa mai mare va fi, de asemenea, mai putin sensibila la efectele vibratiilor in timp, ceea ce o face o alegere ideala pentru fabricarea caroseriilor camioanelor si a remorcilor.


Specificatii:
 

  •     Fixeaza o gama de materiale cu grosimea de 14-16 mm
  •     Sistem codat color pentru selectarea si achizitionarea usoara
  •     Capul este confectionat din aluminiu pentru rezistenta la rugina
  •     Capul nitului este prevazut cu o flansa inelara larga pentru o stabilitate si rezistenta crescuta a imbinarii
  •     Pentru utilizarea cu clestii de nituri Rapid RP10, RP40, RP60 si RP100
  •     Pachetul include: 25 buc Rapid ø4.8 x 20 mm si 1 burghiu de metal HSS


Caracteristici:
 

  • Material: aluminiu
  • Diametru: 4.8 mm
  • Lungime: 20 mm
  • Greutate: 90 g

Diametru nit: 4.8 mm

Lungime Nit: 20 mm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup