Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Imprimante Industriale

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
In aproape orice activitate profesionala de astazi, se pune accent sporit pe crearea unui mediu de lucru mai sigur, mai productiv si mai eficient. Atunci cand lucrurile merg prost, organizatiile trebuie sa poata raspunde in mod eficient astfel incat sa poata livra clientului cel mai bun produs sau serviciu posibil. 
Cu o gama larga de sisteme de etichetare si etichete, DYMO poate ajuta companiile acoperind o larga paleta de aplicatii in ceea ce priveste etichetarea. De la etichetarea dosarelor pana la marcarea tevilor, identificarea cablurilor, emiterea si printarea codurilor de bare utilizate la inventariere, DYMO are o solutie care poate ajuta imbunatatind siguranta si productivitatea in aproape toate mediile de lucru.

A.    Componente de retea
In lumea competitivitatii de astazi, etichetarea retelelor este de importanta maxima.
De la cabluri si fire pana la patch paneluri, siruri de cleme si fatete de prize si multe alte componente ce alcatuiesc infrastructura telecomunicatiilor. Atunci cand este vorba de intretinere, reparatii si durata interventiei, o infrastructura etichetata poate salva timpul si banii instalatorilor si profesionistilor IT.
Instalarea unei retele corespunzator etichetata va:
•    Economisi timpul - Cand intervin modificari urgente sau reparatii din mers timpul devine inestimabil
•    Aduce consistenta si flexibilitate - Renunta la munca pe ghicite folosind etichetarea si vei uita de timpii morti atunci cand ai de facut lucrari de mentenanta si reparatii
•    Scade costurile - Etichetarea ajuta la asigurarea unei retele coerente si ofera flexibilitatea de a lucra cu subcontractori diferiti pe intreaga durata de viata a retelei.

Sistemele de etichetare Dymo sunt concepute de instalatori pentru instalatori. Va ajuta sa etichetati corespunzator retelele indeplinind toate standardele pentru etichetare industriala si pentru telecomunicatii

B.    Siguranta si productivitate
Etichetarea si identificarea corecta a componentelor electrice este o cale rapida si usoara pentru a asigura productivitatea si siguranta in unitate. Etichetarea corecta a cablurilor, panourilor, tablourilor electrice asigura identificarea eficienta a instalatiilor electrice. Utilizarea marcajelor de siguranta poate preveni accidentele de munca survenite in urma nefolosirii echipamentelor de protectie SSM.

Etichetarea corecta a instalatiilor electrice poate sa:
•    Faciliteze identificarea rapida a defectiunilor in vederea verificarilor si reparatiilor
•    Asigure ca sursa electrica este oprita atunci cand se lucreaza la reparatii
•    Informeze lucratorii despre alte pericole sau masuri SSM

C.    Mentenanta, Reparatii si Operatiuni
Mentenanta, Reparatii si Operatiuni sau MRO, asigura pentru o cladire optimizarea, siguranta si operatiunile corespunzatoare si organizarea acestora din toate punctele de vedere, pentru ca locatarii sau lucratorii sa fie in siguranta iar costurile de intretinere sa fie scazute. Referitor la cum este folosita o unitate, structura sau echipamentele care asigura confortul si siguranta, mentenanta trebuie asigurata zilnic! Utilizati codarea pe culori pentru urmarire si informare.

D.    Identificare cabluri si fire
Etichetarea cablurilor si firelor se refera la marcatori sau etichete care efectiv sunt pusi/puse pe un cablu sau fir in vederea identificarii. Etichetele ofera o cale de identificare rapida si usoara a cablului/firului. Eticheta poate fi aplicata in asa fel incat sa poata fi citita chiar si in locurile mai greu accesibile. 
Beneficiile etichetarii:
•    Identificarea rapida si usoara a firului sau cablului
•    Reducerea timpului de interventie, eliminand “ghicitul” rolului unui fir sau cablu
•    Scurtarea timpului de reparatie, care ar putea fi mare in cazul in care un cablu sau fir ramane neidentificat

Tipuri de aplicare etichete:
•    Etichete stegulet – pentru cabluri subtiri. Ofera suprafata plana pentru scrierea textului, codului de bare, etc
•    Etichete infasurate – informatia care se repeta pe eticheta poate fi citita din orice pozitie
•    Tuburi termocontractibile – solutie permanenta de etichetare, cu dublu rol: identificare si izolare a cablului sau firului. Tuburile variaza in latime deci cea mai usoara varianta de identificare a marimii de tub necesare este sa stim diametrul firului sau cablului (diametrul inclusiv izolatia, nu sectiunea de conductor)
•    Etichete autolaminante – etichete in formate prestabilite sau in rola, aplicare infasurata, cu strat de laminare pentru protectie impotriva uleiurilor, agentilor chimici, umiditatii, abraziunii

E.    Marcarea tevilor/conductelor
Marcarea tevilor in conformitate cu Directiva CE nr. 1272/2008 te ajuta la identificarea rapida a continutului unei tevi/conducte, directia fluxului, etc. Aceste informatii pot fi vazute rapid si identificate de orice membru al echipei de mentenanta sau interventie. Elementele definite de acest standard includ tipul de informatii necesare pentru etichetarea tevilor, precum si culoarea, marimea, amplasarea etichetelor. Totul pentru Siguranta si Securitatea in Munca si prevenirea accidentelor de munca.

F.    Etichetare sisteme PRO AV/Securitate
Profesionistii din industria audio vizuala si a sistemelor de alarmare, supraveghere audio/video care se ocupa cu instalarea si supravegherea infrastructurii de comunicatii, gestioneaza multe componente. Asistam la un ritm alert de trecere de la analog la digital. De la placi video sau sunet, iluminat, sisteme de alarmare si supraveghere, toate evolueaza catre digital. Pe masura ce se intampla aceste schimbari, etichetarea si implementarea diferitelor standarde de etichetare contribuie la marirea vitezei de lucru la montajul sistemelor si reducerea timpilor morti in mentenanta.

G.    Inventariere cu cod de bare
Etichetarea este o modalitate rentabila de organizare si identificare rapida a produselor, astfel incat acestea sa poata fi gasite rapid si usor. Sistemele de etichetare Dymo ofera solutii ideale pentru acoperirea nevoilor de etichetare din retail, depozitare, productie. De la etichete cu cod de bare, care au informatii despre produse pana la etichete pentru inventariere, preturi si chiar pentru documente.
•    Folositi coduri de bare pentru sistemele de inventar automatizate si pentru sistemele POS. Simplificati scanarea manuala pentru a reduce erorile si pentru a creste productivitatea
•    Etichetele ajuta lucratorii sa identifice usor locatia bunurilor si sa reduca rupturile de stoc
•    Etichetati dosarele, bibliorafturile, fisetele sau dulapurile pentru a avea o evidenta usoara si eficienta

F. Identificare vizuala
Ce este 5S? 5S este o componenta importanta pentru sistemul de “identificare vizuala”, unde angajatii sunt indrumati cu informatii vizuale specifice. Scopul sistemului este organizarea optima si eficienta a locului de munca. Acest lucru este posibil prin identificarea, utilizarea si depozitarea standardizata a bunurilor, inteleasa, asumata si aplicata de toti membrii echipei, angajati in procesul respectiv.
 

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup