Produsele afisate se livreaza din stoc. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Etichete industriale XTL

Selectia ta:

Pret: 50 Lei - 100 Lei ×

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0752.645.003

Etichete industriale XTL 

- ofera o solutie esentiala si de inalta calitate pentru diverse aplicatii de etichetare in medii industriale si comerciale. Aceste etichete sunt 

special concepute pentru a rezista la conditii extreme de mediu

, inclusiv temperaturi ridicate, umezeala, expunere la substante chimice si abraziune. Fabricate din materiale durabile si rezistente, etichetele XTL asigura o aderenta puternica si de lunga durata pe o varietate de suprafete, inclusiv 

metal, plastic, sticla si lemn. 

Cu etichetele industriale XTL, puteti crea etichete personalizate rapid si eficient pentru diverse necesitati, cum ar fi identificarea echipamentelor, organizarea depozitelor, etichetarea cablurilor si multe altele. Procesul de imprimare clara si durabila asigura vizibilitatea si lizibilitatea informatiilor in orice conditii. Aceste etichete sunt disponibile intr-o varietate de culori si dimensiuni, oferind flexibilitate si adaptabilitate pentru orice tip de proiect de etichetare industriala.

Iata cateva situatii in care etichetele industriale XTL sunt foarte utile:

 
  • Identificarea echipamentelor - folositi etichetele pentru a eticheta echipamentele industriale, asigurand o identificare durabila si rezistenta la uzura.
  • Organizarea depozitelor - aceste etichete sunt ideale pentru marcarea si organizarea inventarului in depozite si ateliere, asigurand o identificare rapida si clara a articolelor.
  • Etichetarea cablurilor - etichetele XTL sunt esentiale pentru etichetarea cablurilor si firelor, oferind o etichetare durabila si vizibila.
  • Aplicatii industriale - folositi etichetele XTL in diverse aplicatii industriale pentru a asigura o etichetare rapida si eficienta a materialelor si echipamentelor necesare.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup