Clesti sertizare

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Lungime totala: 195mm ×
Clestii de sertizare te ajuta sa pui conector la capetele cablurilor in functie de nevoie. „Sertizarea” este o metodă de asamblare pentru conectarea permanentă a unuia sau mai multor conectori cu un contact.

Un conductor dezizolat este introdus in zona de sertizare conectori a contactului si este strans printr-un proces de presare definit. Astfel rezultă o asamblare permanenta nedemontabila si sigura.

Urmatoarele grupe principale definesc diferitele tipuri de imbinari cu un spectru larg de dimensiuni si sectiuni ale conductorilor: contacte stantate, contacte laminate, contacte rasucite, papuci brazati sertizati, papuci tubulari si presati, conectori, papuci sertizati izolati, papuci de cablu bara, papuci de cablu cu inel izolati si neizolati, papuci de cablu tip furca izolati si neizolati, papuci mama izolati si neizolati, si conectori coaxiali (CATV).

Cu un cleste sertizat conectori ENGINEER cu bacuri interschimbabile poti realiza cele mai multe sertizari. Face pereche exceptionala cu un cleste dezizolare.

Solicitati inainte de decizia de cumparare informatii de la suport clienti.

Produsele sunt concepute si fabricate in Japonia.

Daca nu ai inca in trusa de scule un cleste pentru sertizare esti in categoria care trebuie. In zilele noastre sunt putin mesterii care inca nu au un cleste pentru sertizare. Cel mai des sunt unelte utilizate pentru procesul de sertizare conectori. 

Momentan in acesta categorie nu avem scule electrice. Dar in viziunea noastra estesa va punem la dispozitie in scurt timp si scule electrice.

Aici veti gasi cel mai bun cleste de sertizat japonez. Acel cleste sertizat conectori la care ai visat.

Cei mai utilizati clesti au fost si sunt cei pentru mufat cablu internet RJ45 8P8C. Orice a tras vreodata cablu internet a folosit o scula de mufat cablu internet RJ45 8P8C.

Cei care monteaza sisteme pentru supraveghere video sau sisteme de alarma au in trusa lor un cleste de sertizat mufe. Un cleste de sertizat mufe ENGINEER oricand te va ajuta sa termini lucrarea rapid. Beneficiarul se va bucura de siuranta sistemului de supraveghere video sau de sigurele sisteme de alarma.

Te invitam oricand la sediul nostru pentru a proba un  cleste sertizare profesional japonez. Aceste unelte de mana pentru sertizat cabluri. Poti sa pui la treaba un  cleste sertizat papuci electrici cat ai zice mufa RJ45 RJ11. 

Oricare profesionist ne-a calcat pragul a plecat multumit cu oricare dintre aceste unelte de mana. Fie ca si-a ales un  cleste sertizare profesional pentru sertizat cabluri sau mufe RJ45. Fie ca a ales un  cleste sertizat papuci electrici pentru sertizat papuci electrici.

Nu uita.  Verifica disponibilitatea mufelor  RJ45 RJ11 si completeaza-ti comanda. Verifica disponibilitatea produselor chiar inainte de a ne vizita. Economisim cu totii timp pretios.

Tot mai des in ziua de azi este cautat un cleste multifunctional. Meseriasii isi doresc sa care cat mai putine scule si unelte dupa ei. In acest context un cleste multifunctional care sa te ajute la sertizat si mufat cablu este de bun augur.

Complementar Engineer am adus in categorie clestele  Pass Through pentru sertizat si mufat cablu. Geanta ta de scule si unelte va fi de acum completa.

Atunci cand lucrezi in tablouri electrice un cleste pentru sertizat papuci este foarte necesar. Putini electricieni care lucreaza in tablouri electrice sunt cei care inca nu au un cleste pentru sertizat papuci. Alaturi de clesti pentru dezizolat un  cleste sertizat conectori face echipa de minune. La sancogrup.ro gasesti o gama variata de clesti pentru dezizolat.

Noi la sancogrup.ro aducem din Japonia de la Engineer un cleste pentru sertizat conectori care a ajuns in scurt timp vedeta categoriei. Acest cleste pentru sertizat conectori foarte repede si-a facut loc in trusele de scule ale meseriasilor.

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 15:30

0752.645.003 0752.645.008 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup