Aparate de etichetare

Afiseaza: 1-21 din 65 produse

 Filtre

Imprimanta etichete 

este ceea ce cauti acum?

La Sancogrup poti acum sa iti achizitionezi

aparate de etichetare 

originale

Dymo

, aparate de embosat si huse. Manuale sau electronice, aparatele de etichetare originale Dymo sunt usor de utilizat, durabile si dispun de taste de navigare usor de utilizat pentru acces rapid la functiile speciale. Alege calitatea produselor de la Sancogrup si aparatele de etichetare originale Dymo care ti se potrivesc tie sau afacerii tale. 

Fie ca ai cautat imprimantele termice pentru coduri de bare sau chiar etichete coduri de bare, etichete autoadezive sau imprimante industriale care sa te ajute la imprimare etichete autocolante sau chiar etichete textile ai ajuns unde trebuia. Ai acum la dispozitie o gama larga de imprimante mobile din care sa alegi. Nu vei gasi aici solutiile oferite de o imprimanta color dar gasesti cu siguranta imprimante portabile sau imprimante coduri de bare. Inca de la inceput trebuie sa stii ca este necesar sa alegi principiul de printare. Ai de ales intre transfer termic sau direct termice. In general, etichetelor autocolante le este mult mai bine cu transfer termic. Daca ai strabilit ca ai nevoie de imprimante termice etichete le vor fi printare direct termic. Aceste etichete termice sunt pretabile atunci cand solutiile cu imprimante inkjet nu ti-au placut. Bineinteles ca gasesti la noi o clasica imprimanta desktop si daca cauti mai atent chiar si marcator de prêt. Dupa gusturi si posibilitati. Noi recomandam de obice terminale mobile, mai ales ca acum este disponibila in 2 culori imprimanta termica pentru etichete cu conexiune WiFi. Da, o  imprimanta termica portabila careia niciun cod de bare nu-I va sta in fata. Imprimanta pentru etichete noi o recomandam sa fie de mici dimensiuni, sa fie o imprimanta mobila, o imprimanta de etichete cu soft prietenos si suntem convinsi ca doar o imprimanta de etichete Dymo poate indeplini aceste exigente.

Tags: eticheta zebra, etichete brother, latimea maxima, sertare de bani, masini de numarat bani, accesorii laptop, etichete adezive, hard diskuri, cantare comerciale, placa de baza, touch screen, cartuse imprimante inkjet, tonere imprimante laser, componente pc,  categorii produse, imprimante fiscale, interfata usb, oferte speciale, imprimanta de carduri, imprimante laser, cantare electronice, usb serial, second hand, imprimanta zebra, imprimantă color, imprimanta desktop, imprimante industriale, etichete autoadezive, etichete textile, imprimanta mobile, imprimanta pentru etichete, cod de bare, termica etichete, terminale mobile, marcator de prêt, imprimante portabile

Suport clienti Luni - Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 15:00

0752.645.008 0752.645.003 office@sancogrup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

partener sanco grup
incredere sanco grup