Cart 0
Cosul tau: 0.00 Lei

Conditii generale de vanzare - cumparare

1. Generalitati

Clauzele urmatoare sunt valabile pentru relatiile comerciale din Sanco Grup srl, denumita in continuare vanzator si cel care achizitioneaza marfa, denumit cumparator. Daca exista un contract incheiat intre parti care contine clauze specifice, are prioritate acel contract.

2. Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectueaza la termenele stabilite. Vanzatorul nu raspunde pentru nerespectarea termenelor de livrare in caz de forta majora.
Cand expedierea si transportul marfii cad in sarcina vanzatorului, acesta poate alege modalitatea expedierii. Riscul trece asupra cumparatorului in momentul predarii marfii unei case de expeditii, unui caraus sau cumparatorului.

3 Calitatea produselor si reclamatii 

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.sancogrup.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului sau al importatorului direct.

Vanzatorul garanteaza ca bunurile vandute sunt in concordanta cu standardul de calitate a produselor similare prevazute de legea romana. Cumparatorul poate refuza la livrare bunurile care sunt deteriorate. Odata ce cumparatorul a acceptat bunurile, nu poate revoca acceptarea la o data ulterioara. Lipsa obiectiilor cumparatorului cu privire la cantitatea si calitatea produselor la primire reprezinta recunoasterea tacita ca marfa corespunde cantitativ si calitativ. Cumparatorul confirma ca la data semnarii facturii bunurile au fost receptionate in stare foarte buna si fara vicii aparente. 

Vanzatorul nu are nicio raspundere pentru cazul in care marfurile livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate de catre cumparator.
Returnarea marfii poate fi facuta doar cu acordul prealabil al vanzatorului.

4. Receptia produselor

Receptia marfurilor se face in prezenta cumparatorului si vanzatorului. Prin semnarea documentelor de primire a marfii de catre cumparator, vanzatorul este eliberat de orice raspundere.

5. Preturi si modalitati de plata

Preturile produselor sunt cele indicate in facturi si sunt exprimate in lei. Plata facturii se va efectua la termenul scadent prevazut in factura. Marfa livrata conform facturii si prezentelor conditii ramane proprietatea vanzatorului ramane proprietatea vanzatorului pana la data achitarii integrale a acesteia. Pentru depasirea termenului de plata stabilit, cumparatorul datoreaza penalitati de 0.5% pe zi din valoarea facturii neachitate, fara a fi nevoie de punere in intarziere. 

Dupa trecerea a 90 de zile de intarziere, penalitatile sunt de 1% pe zi. Cuantumul penalitatilor poate depasi valoarea sumei pentru care au fost calculate. Dupa trecerea a 90 de zile de intarziere pentru neplata facturii, vanzatorul este in drept sa solicite restituirea de indata a marfii neachitate.

6. Litigii

Eventualele neintelegeri dintre partile contractante vor fi solutionate pe cale amiabila; daca acest lucru este imposibil, litigiul va fi pus spre solutionare instantei competente si/sau curtii de arbitraj de la sediul vanzatorului.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati prin email sau telefon, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Domnul Sorin Surcel (Director Vanzari) astfel:

Email: sorin.surcel@sancogrup.ro            Mobil: 0752645006

7. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.sancogrup.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu Sanco Grup srl. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

8. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Sanco Grup srl numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate sau anuntarea promotiilor in curs, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. 

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.sancogrup.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Datele obligatorii pentru finalizarea cu succes a unei comenzi pe site-ul www.sancogrup.ro

Persoane fizice : Nume si Prenume, CNP, Adresa, Numar de telefon;

Persoana juridice : Nume Firma, CUI, Nr.Reg.Com, Adresa sediu social, Numar de telefon.

9. Dreptul de autor a SC Sanco Grup SRL asupra informatiilor publicate pe website

Intregul continut al website-ului www.sancogrup.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Sanco Grup SRL  si a furnizorilor sai (companiile DYMO si ISABERG RAPID) si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea sub orice forma si in orice scop, fara acordul SC Sanco Grup SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea website-ului www.sancogrup.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor folositi adresa: sorin.surcel@sancogrup.ro