Cart 0
Cosul tau: 0.00 Lei

Garantia comerciala:


Garantia comerciala este conform certificatului de garantoe emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Pretentiile dumneavoastra in ceea ce priveste garantia sunt limitate la posibilitatile de eliminare a defectelor in conditii de post livrare. In cazul in care nu reusim sa eliminam cauza defectarii produsului, aveti posibilitatea de a primi o reducere de pret sau de a va retrage din contractul de vanzare.

SC Sanco Grup SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila pentru produsele care nu sunt importate de firma noastra, in cazul in care produsele livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand e cazul) sunt insotite de certificate de garantie al producatorilor respectivi.  Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta noastra, in scris, la una din adresele noastre afisate pe site, in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective.

Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, conform legii, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se poate aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
In cazul termenului de garantie de conformitate, producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform legii 449/2003, Art 11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.Garantia speciala ”ORICE S-AR INTAMPLA” 

Sanco Grup pune la dispozitia clientilor, un program ce ofera satisfactie, siguranta si libertate in alegerea echipamentului de etichetare DYMO.

Aceasta garantie ofera numeroase beneficii:

1. Garantia multumirii:

Clientul poate utiliza produsul pentru lucru sau uz personal, insa, daca nu este complet multumit de echipamentul achizitionat, il poate returna in termen de doua saptamani de la data achizitionarii. "Orice s-ar intampla!"

Suntem convinsi ca veti obtine doar beneficii utilizand produsele noastre si lucrand cu noi in programe de instruire.

Daca din diferite motive, consideri ca produsele nu ti-au fost utile – anunta-ne!

Iti vom rambursa integral suma platita! Noi nu iti promitem, iti garantam!


2. Acoperire in caz de deteriorare accidentala:

Sanco Grup va inlocui echipamentul daca acesta a fost deteriorat accidental in primele 3 luni (60 de zile calendaristice) de la data achizitionarii. Orice s-ar intampla!.

3. Acoperire in caz de furt:

Sanco Grup ofera clientilor un echipament identic sau unul echivalent.

In cazul in care aparatul de etichetat original a fost furat in primele 3 luni (60 de zile calendaristice) de la data achizitionarii.

Este suficienta prezentarea procesului verbal eliberat de Politie si o copie a facturii care dovedeste achizitionarea echipamentului de la Sanco Grup.

Garantia “ORICE S-AR INTAMPLA” este un pachet oferit gratuit clientilor menit sa le confere acestora o siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea echipamentelor distribuite de Sanco Grup srl.

De asemenea, ne dorim ca, in aceasta situatie economica, clientii nostri sa beneficieze de libertate de a alege produsul potrivit nevoilor lor.

CUM TREBUIE SA PROCEDATI?

Daca va confruntati cu una din situatiile de mai sus si vreti sa beneficiati de GARANTIA "ORICE S-AR INTAMPLA", trebuie să ne informați la adresa, SANCO GRUP SRL.,Str.Sergent Bonea Marin, nr.23,sector 3, Bucureşti, cod 032078, număr de telefon 021.317.59 cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail).

1. GARANTIA MULTUMIRII - termen de retur 14 zile calendaristice de la data achizitionarii produselor.


2. ACOPERIRE IN CAZ DE DETERIORARE ACCIDENTALA - termen de retur 3 luni (60 de zile calendaristice) de la data achizitionarii produselor.


3. ACOPERIRE IN CAZ DE FURT - termen de remediere al situatiei 3 luni (60 de zile calendaristice) de la data achizitionarii produselor. Este suficienta prezentarea procesului verbal eliberat de Politie si o copie a facturii care dovedeste achizitionarea echipamentului de la Sanco Grup.

Pentru orice informatie suplimentara puteti folosi adresa de email : sorin.surcel@sancogrup.ro

Termene si conditii GARANTIA "ORICE S-AR INTAMPLA":

- Va fi valabila doar pentru echipamente DYMO achizitionate in perioada 01.01.2015 – 15.12.2015;

Aceasta garantie speciala este valabila pentru toate produsele DYMO;

- Ea este suplimentara garantiei oferita de producator 2+1 (la inregistrarea produsului) pentru produsele profesionale sau 1+1 an garantie (la inregistrarea produsului) pentru produsele industriale.

- Produsele care beneficiaza de aceasta oferta vor avea pe certificatul de garantie inscrisul: Garantia “ORICE S-AR INTAMPLA”.

Nota: pe certificatul de garantie se va aplica suplimentar o stampila cu acest inscris.