Cart 0
Cosul tau: 0.00 Lei

De ce sa ma inregistrez?

Calitatea de abonat va permite accesul la o gama completa de informatii si servicii cu ajutorul carora:

-   veti primi asistenta telefonica de la unul dintre specialistii nostri care te va putea indruma si sfatui astfel incat sa achizitionati produsele cele mai potrivite nevoilor dumneavoastra.

-   veti fi instiintati prin email sau telefonic si veti putea beneficia de ofertele si de reducerile noastre de pret

·   puteti comanda orice produs doar printr-un singur click, fara a mai fi necesar sa completati mereu toate datele tale personale;

·   puteti urmari starea comenzii tale, fara a mai fi nevoit sa sunati la Departamentul de Relatii cu Clientii din cadrul firmei noastre, economisind astfel timp si bani;

·   puteti primi informatii personalizate in functie de listele dumneavoastra de cumparaturi de pe www.sancogrup.ro;

Cum ma inregistrez?

In partea dreapta sus, deasupra meniului site-ului nostru apasati pe butonul „Intra in cont”. Astfel se va deschide o noua fereasta numita "Autentificare". Apasati pe butonul "nu ai cont" si completati campurile cu numele, prenumele, adresa ta de e-mail si parola dorita  Apoi apasati butonul „Inregistrare” si contul este creat. 

Ce se intampla cu datele mele personale?

Conform politicii de protejare a informatiilor, putem oferi tertilor anumite date generice continute in formularul de inregistrare, dar nu informatiile personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si procedurile judiciare.

Cum comand?

Prin intermediul www.sancogrup.ro puteti comanda online, cu plata ramburs sau prin card, produsele pe care le doriti,fara a va deplasa pana la sediul nostru. Astfel economisiti timp si bani. 

Fiecare produs pe care vi-l doriti, trebuie sa fie adaugat in cosul dumneavoastra de cumparaturi. In dreptul fiecarui produs exista un buton „Adauga in cos” care va va adauga produsul selectat direct in cosul de cumparaturi. Cosul dumneavoastra de cumparaturi, actualizat permanent, va aparea mereu in bara de meniu din partea de sus a paginii. 

Acolo puteti:

·   modifica cantitatea fiecarui produs comandat;

·   vizualiza costul produselor alese;

·   scoate un produs din cos 

In clipa in care va doriti sa finalizati comanda, apasati butonul „Cosul tau” (din partea dreapta sus a paginii) iar apoi pe butonul "Finalizeaza comanda". Acest pas va va duce intr-o fereastra in care veti completa datele personale, adresa de livrare, veti alege modalitatea de plata si de expediere a produselor. 

Dupa completarea tuturor acestor informatii, veti primi un e-mail de confirmare a comenzii. 

Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul dumneavoastra si nu va mai fi necesar sa le introduceti din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doriti sa le schimbati (exemplu: o alta adresa de livrare).

Modalitati de plata aici: CUM PLATESC

Beneficii pentru clientii de tip persoana juridica

Daca alegeti sa faceti achizitii ca persoana juridica veti fi repartizat automat unuia dintre managerii nostri zonali, care vă va oferi consultanta in mod gratuit:

 

Managerii nostri zonali:

- va vor sfatui care este cea mai buna alegere a produselor in functie de nevoile dumneavoastra

- va vor ghida in cazul in care aveti nevoie de ajutor (ex: instalare soft)

- va vor instrui cu privire la modul folosirii produselor

- pot acorda discount-uri personalizate in functie de comanda dumneavoastra